To je to što me zanima!

Dijamanti, dekoltei i razuzdani party: Heidi Klum proslavila 50. rođendan sa Sofijom Vergarom

Slavna njemačka manekenka je nosila ekstravagatnu kombinaciju; dugu šljokastu haljinu iskombinirala je s bijelom bundom, a na glavi je nosila nakit u stilu 'ludih dvadesetih'
Vidi originalni članak

Slavna manekenka Heidi Klum poznata je po ludim zabavama koje priređuje, a nije razočarala niti za svoj 50. rođendan. Priredila je veliku proslavu u Los Angelesu, tema su bile 1920-e, a došle su mnoge poznate zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heidi je nosila ekstravagantnu kombinaciju; dugu šljokastu haljinu iskombinirala je s bijelom bundom, a na glavi je nosila nakit u stilu 'ludih dvadesetih'. Među uzvanicima su se našle njezina kolegica iz žirija američke inačice 'Supertalenta', glumica Sofia Vergara (50) i brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (42). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Na svom je Instagram profilu podijelila snimku kako joj okupljeni pjevaju rođendansku pjesmu u aranžmanu s trubama, a ona pleše pokraj peterokatne torte ukrašene prskalicama. Djelić atmosfere na svojim je društvenim mrežama podijelio i komičar Howie Mandell (67) koji je napisao: 'Heidi zna partijati'. 

Osim slavljenice, oko kostima su se potrudile i ranije spomenute slavne dame. Sofia Vergara je nosila srebrnu usku haljinu s dubokim dekolteom, a Alessandra se odlučila za elegantnu crnu haljinu s visokim prorezom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Naravno, prisutan je bio i Heidin suprug Tom Kaulitz (33), s kojim je razmjenjivala nježnost prije dolaska torte. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • F-150 03.06.2023.

    Ja tu vidim samo razvaljene babe...

  • Demetra 💙 ⚜ 03.06.2023.

    Kakva je to ŠLJOKASTA haljina? Ona sa šljokicama je šljokičasta, pa je ova valjda sa šljokama.....samo, kaj su šljoke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare