Obavijesti

Show

Komentari 4

Dijamanti, dekoltei i razuzdani party: Heidi Klum proslavila 50. rođendan sa Sofijom Vergarom

Dijamanti, dekoltei i razuzdani party: Heidi Klum proslavila 50. rođendan sa Sofijom Vergarom
1

Slavna njemačka manekenka je nosila ekstravagatnu kombinaciju; dugu šljokastu haljinu iskombinirala je s bijelom bundom, a na glavi je nosila nakit u stilu 'ludih dvadesetih'

Slavna manekenka Heidi Klum poznata je po ludim zabavama koje priređuje, a nije razočarala niti za svoj 50. rođendan. Priredila je veliku proslavu u Los Angelesu, tema su bile 1920-e, a došle su mnoge poznate zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Heidi je nosila ekstravagantnu kombinaciju; dugu šljokastu haljinu iskombinirala je s bijelom bundom, a na glavi je nosila nakit u stilu 'ludih dvadesetih'. Među uzvanicima su se našle njezina kolegica iz žirija američke inačice 'Supertalenta', glumica Sofia Vergara (50) i brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (42). 

Na svom je Instagram profilu podijelila snimku kako joj okupljeni pjevaju rođendansku pjesmu u aranžmanu s trubama, a ona pleše pokraj peterokatne torte ukrašene prskalicama. Djelić atmosfere na svojim je društvenim mrežama podijelio i komičar Howie Mandell (67) koji je napisao: 'Heidi zna partijati'. 

Osim slavljenice, oko kostima su se potrudile i ranije spomenute slavne dame. Sofia Vergara je nosila srebrnu usku haljinu s dubokim dekolteom, a Alessandra se odlučila za elegantnu crnu haljinu s visokim prorezom. 

Naravno, prisutan je bio i Heidin suprug Tom Kaulitz (33), s kojim je razmjenjivala nježnost prije dolaska torte.