To je to što me zanima!

Dijana Dvornik: Suzama ne mogu vratiti Borisa i Dina

Supruga i majka splitskih umjetnika ispričala je da mora biti hrabra u ovim, za nju, teškim trenucima. Kaže da ne smije više plakati jer je napravila sve
Vidi originalni članak

Dijana Dvornik (63) prvi put je otvoreno pričala o Dinu i Borisu. U razmaku od samo pet mjeseci izgubila je supruga i sina. Za nju će 2008. biti najgora godina u životu. Za emisiju 'Red Carpet light' ispričala je da više ne smije plakati jer je učinila sve što je mogla. Upoznala je Borisa kad je imala samo petnaest i pol godina. Nisu se vjenčali u crkvi, namjeravali su, kaže, ali tada je bilo drugačije.
- Stalno je ponavljao da me voli. Ponekad bih mislila da me zeza. Nije jeo pršut, a nije volio ni ribu. Ja bih mu je očistila, ali bi sve pojeo preko volje. Dino je bio njegov klon - priča Dijana. Dino i Boris su pričali na telefon večer prije nego je Boris preminuo. Dina je jako pogodila očeva smrt.
- Dino je uvijek bio drugačiji od ostale djece. Kad je bio mali imao je crvenu kosu. U školi nikad nije zapisivao cijele rečenice, već samo nekoliko početnih slova. Suzama ih ne mogu vratiti. Moram biti hrabra - kaže. Dijana i Boris bili su zajedno skoro 50 godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bubicamala 16.12.2008.

    jadna žena...ne mogu ni zamislit kako se osjeća....

Komentiraj...
Vidi sve komentare