To je to što me zanima!

Dinamovac Mislav Oršić isti se dan ženi i krsti sina Manuela...

Buduću suprugu sam upoznao još kao srednjoškolac tu u Zagrebu, a zajedno smo već deset godina. Ona je sa mnom živjela u Italiji, Kini, Južnoj Koreji... Velika mi je podrška u životu, rekao je Mislav Oršić
Vidi originalni članak

Krenuo je iz Zaprešića, a da bi došao do Dinama morao je proći pola svijeta. Mijenjao je kontinente, klubove i države, ali djevojku nije. I sad, nakon najuspješnije sezone u zadnjih 49 godina, Mislav Oršić (25) imat će još jedan razlog za slavlje... Zapravo dva. Jer ovu subotu oženit će dugogodišnju djevojku Suzanu Krajinović, a par će tog dana krstiti sina Manuela, koji im je stigao ovoga ljeta.

ŠPANJOLSKE WAGSICE Nema više Shakire, ali one su i dalje tu: Seksi podrška Furiji

- Buduću suprugu sam upoznao još kao srednjoškolac tu u Zagrebu, a zajedno smo već deset godina. Ona je sa mnom živjela u Italiji, Kini, Južnoj Koreji... Velika mi je podrška u životu - rekao je Mislav Oršić pa dodao:

- Organizacija cijelog vjenčanja je u samom finišu, većina toga je ipak ona odradila, ja sam tu tek mala pomoć. Ipak se ja puno bolje snalazim na terenu. Istog dana Oršići će krstiti i sina Manuela.

- On se rodio ovoga ljeta, njemu sam posvetio onaj gol protiv Hapoel Beer Sheve - rekao je krilni napadač Dinama. Nakon dugo lutanja po 'bijelom svijetu', sad je napokon svoj na svome. Dinamu dobro ide, i u prvenstvu i u Europi, a Mislav i njegova djevojka idu pred oltar. Onda slijedi slavlje za Božić, 29. prosinca Mislav će proslaviti rođendan, pa ide i Nova godina. Jedino što par neće biti skupa za Valentinovo. Ali to i nije neka šteta, jer Mislav će taj dan igrati Europa ligu s 'modrima'. I, kako se nadaju svi navijači 'modrih', proći i tu stepenicu te nastaviti sezonu iz snova...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nori 🖖 20.12.2018.

    Sve po božjim zakonima

  • mestar 19.12.2018.

    Lijepo je napokon vidit da netko od nasih mladih nije izgubio vijeru u spjeh u Hrvatskoj iako kako vidim nije imao nikoga da ga progura da uspije u svom gradu i svojoj drzavi. To mi je bilo cudno da nam u najvecem gradu kao nedavo igraju skoro svi stranci iz drugih drzava u prvih 11 dok na tisuce koji su prosli kroz tu kako kazu najbolju nogometnu akademiju lokalni nestanu a ovaj preko kine, i koreje iz zaprezica da bi se dokazao nekome da moze i zna igrat.Na zalost i drugi su poceli kopirat pa i oni su nagomilali strance koji nisu pojacanja, ali igraju dok njihovie mlade generacije iz podmlatka nestaju.

  • empatija 19.12.2018.

    Svi veliki vjernici,bogo bojazni ljudi,a ne poštuju božje zapovjedi ni svetost braka

Komentiraj...
Vidi sve komentare