To je to što me zanima!

Dino Jelusić odnio pobjedu na pjevačkom natjecanju u Rusiji

Finalnu večer najvećeg natjecateljskog pjevačkog festivala otvorio je Sting. Jelusić se natjecao s pjevačima iz cijelog svijeta, a neki od njih već imaju izgrađene karijere u svojoj zemlji
Vidi originalni članak

Nakon Damira Kedža u Rusiji se proslavio i Dino Jelusić (24). Talentirani pjevač pobijedio je na 'New Wave' festivalu u Sočiju.

- Završio je New Wave festival u Sočiju, najveći natjecateljski pjevački festival na svijetu. Nakon prve večeri bio sam 4., s time da su bila 2 druga mjesta, a ja sam 4. mjesto dijelio sa još dvojicom. Jučer sam završio treći. Ukrajinka je 2 dana zaredom imala maksimalan broj bodova, nedostižno, bila je favorit. I danas sam osvojio maksimalan broj bodova, i postao pobjednik festivala u Rusiji, s jednim bodom razlike ispred Ukrajinke. Dijelim prvo mjesto s fenomenalnim soul/jazz pjevačem iz Italije,s time da sam ja 2 puta dobio maksimalno bodova, za razliku od njega. Ovo je bilo brutalnih 3 tjedna, brutalno iskustvo - napisao je Dino na svojoj Facebook stranici.

Finalnu večer najvećeg natjecateljskog pjevačkog festivala na svijetu otvorio je Sting.

Prošle godine pobijedio je Damir Kedžo (29) koji je izjavio kako mu je velika čast predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju, gdje dolaze pjevači iz cijelog svijeta, koji u svojim zemljama već imaju izgrađene karijere.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • StellaLily 12.09.2016.

    Cestitke, lijep glas i predivne plave oci, bravo Dino!

  • antonija12 12.09.2016.

    Svaka čast na pobijediq;))

  • blondie8 12.09.2016.

    zgodan, talentirani sa lijepim glasom....bravo mladiću...Bravo Dino!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare