To je to što me zanima!

Diskusija: Je li ovaj BB bio zanimljiviji od prijašnjih?

Za razliku od prošlih sezona Big Brothera, ove su se stanari prvi put seksali ispred kamera. Čini li ga to zanimljivijim od prošlih reality showova?
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Big Brother završio je pobjedom Krešimira Duvančića koji je tijekom boravka u Kući uglavnom izbjegavao konflikte. Pobjednik pete sezone izjavio je tad da su u ovom BB-u bili "samo luđaci". Dijelite li njegovo mišljenje? Činjenica je da su neki stanari prvi put prakticirali seks ispred kamera, poput Rine i Mrkvice, dok su se drugi ipak čuvali za sat privatnosti, kao što su to radili Monika i Marko. Ukućani su ove godine bili slobodniji što se tiče pokazivanja tijela, za razliku od prijašnjih sezona Big Brothera. Je li Vam zbog toga ovaj BB bio bolji ili lošiji od prve četiri sezone? Potez BB produkcije da vrati Rinu u Kuću nakon što je ispala pokazao se dobrim. Nju i smatraju svojevrsnom "kraljicom" ovogodišnjeg BB-a zbog toga što je uvijek bila upletena u sva događanja u Kući. U prvih četiri sezona prikazivanja, gledatelji nisu imali prilike vidjeti seks uživo. Je li to glavni razlog zbog kojeg bi ste izdvojili ovogodišnji Big Brother? Zanima li Vas kako bi mogla izgledati sljedeća sezona, ako je bude? Što se još može dogoditi u Kući, a da niste vidjeli u ovoj sezoni Big Brothera?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • opelas 08.01.2009.

    najbolji je bio prvi,iako ni njega nisam redovito pratio,ali ovaj je bio katastrofa,osobito \"neokrunjena kraljica\" Rina

  • Bubicamala 07.01.2009.

    bas i nije... skupina budala............

  • ivonka 04.01.2009.

    pa sta fali onoj blesavoj rini. da nije bilo nje bilo bi jos dosadnije. a i sve u svemu i nije bilo tako strasno. samo mi nije bas jasno kako je kreso pobjedio. sta ce odsad pobjedivat najdosadniji. prvi i ovaj B.B. je meni najbolji. A KOME SE NE SVIDA NE MORA GLEDAT.

Komentiraj...
Vidi sve komentare