To je to što me zanima!

DJ Driven predstavit će pravi duh Bašćaršije u klubu Lemon

Uoči prosvjeda u susjednoj BiH, ekipa RNB Confusion-a će u srijedu 12. veljače u sklopu večeri "Baščaršija Reprezent" ugostiti poznatog sarajevskog DJ Rivena
Vidi originalni članak

Izlasci srijedom u klubu Lemon postaju svojevrsna urbana legenda, a klub Lemon utočište ovisnika o glazbi, zaljubljenika u ples te svih onih koji preferiraju malo drugačiji izlazak. Ekipa RNB Confusion-a već jedanaestu godinu, svake srijede u zagrebačke klubove donosi svježe ideje, tematske večeri, originalna gostovanja i puni plesni podij.

Uoči prosvjeda u susjednoj BiH, ekipa RNB Confusion-a će u srijedu 12. veljače u sklopu večeri "Baščaršija Reprezent" ugostiti poznatog sarajevskog DJ Rivena te kroz tematski party podržat sve Sarajlije u borbi za bolje sutra. DJ Riven svirao je već na RNB Confusion partyijima u Sarajevu te je član poznatog kolektiva Concrete Jungle koji već godinama čini stup sarajevske klupske scene. Direktno sa Baščaršije, DJ Riven u klub Lemon kao mali poklon gostima RNB Confusion-a donijeti će poznate sarajevske ćevape iz Želje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare