To je to što me zanima!

Dječak iz 'Ralja' sad je šef policije u gradu u kojem se film snimao: 'Sve mi je to smiješno'

Rođen je u Martha's Vineyardu i odlučio je ne nastaviti filmsku karijeru unatoč ulozi u jednom od najpoznatijih filmova svih vremena. Umjesto toga, pridružio se policijskoj upravi u Edgartownu 1985. godine
Vidi originalni članak

Jonathan Searle (56) imenovan je novim šefom policije Oak Bluffsa. Uslijedilo je to 47 godina nakon što je na istoj lokaciji glumio u trileru 'Ralje' Stevena Spielberga

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovo imenovanje izazvalo je burne reakcije nakon što je gradski odbor objavio da je izglasao da nadležnu titulu preda dugogodišnjem službeniku.

- I meni je cijela stvar prilično smiješna! - izjavio je Jonathan za NY Post.

Oak Bluffs nalazi se na sjeveroistočnoj obali otoka Martha's Vineyard, a dom je za nešto više od 5000 stanovnika. Tamo su 1975. godine snimane 'Ralje'. Film u kojem su Searle i njegov brat iz stvarnog života, Steven glumili dvojicu šaljivdžija koji su izazvali masovnu paniku na plaži.

Rođen je u Martha's Vineyardu i odlučio je ne nastaviti filmsku karijeru unatoč ulozi u jednom od najpoznatijih filmova svih vremena. Umjesto toga, bivši glumac i sin šefa policije Georgea Searlea, koji je radio u policiji 30 godina, a obnašao ulogu glavnog policajca od 1981. do 1995. godine, pridružio se policijskoj upravi u obližnjem Edgartownu 1985.

PREŠAO 20 TISUĆA KILOMETARA Jeza postala stvarnost: Morski pas došao na mjesto koje je nadahnulo Spielbergove 'Ralje'

- Ushićen sam i ponizan što mi je ponuđeno mjesto. To je nešto na čemu sam radio cijelu svoju karijeru - rekao je Jonathan za lokalnu novinsku kuću Vineyard Gazette.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap7 20.05.2022.

    Ralje je bio kultni film.. zavolio je taj otok glumio je tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare