To je to što me zanima!

Djevojka dinamovca pohvalila se kolekcijom torbica vrijednom čak oko pola milijuna kuna

Svojim torbicama pohvalila se na Instagram profilu, a zbog svih brendova koje je sakupila bile bi joj zavidne i najveće hrvatske kolekcionarke
Vidi originalni članak

Skupocjene torbice naslagane prema brendu, od kojih se izdvaja birkinica od barem 50.000 kuna, tako izgleda ormar sinjske manekenke Anđele Šimac (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka dinamovca Lirima Kastratija (22) ormar s “blagom”, na kojem joj može pozavidjeti i Severina Kojić (49) koja je do prije šest godina imala 400.000 kn u torbicama, pokazala je na društvenoj mreži.

DJEVOJKA LIRIMA KASTRATIJA Anđela ponovo istaknula bujnu pozadinu, a pratitelji ju zezaju: 'Pomaknuli su ti se silikoni'

U kolekciji, čini se, ima barem pet birkinica čija bi vrijednost bila oko 250.000 kn jer cijena ovisi od modela do modela.

Najpoznatija obožavateljica birkinica je Victoria Beckham, koja navodno u svojoj kolekciji ima torbice francuskog brenda Hermès u vrijednosti od deset milijuna kuna, a od domaćih zvijezda to bi bio Marko Grubnić.

DJEVOJKA DINAMOVCA Kastratijeva Anđela slavi 25. ročkas: Nakon Rolexa dobila narukvicu Cartier od 40.000 kn

Sinjska manekenka nadalje u svom ormaru ima i Diorovu torbicu od oko 50.000 kn, kakva je svojedobno bila omiljena Vlatki Pokos.

Anđela je velika ljubiteljica i Chanelovih torbica pa ih je dosad skupila barem osam. Njihova cijena pojedinačno je oko 30.000 kn, što znači da u torbama te francuske modne kuće ima barem 200.000 kn torbica.

SPREMNE ZA DUGO LJETO Najseksi Hrvatice se skinule u vruće bikinije i otvorile sezonu

Ukupna vrijednost torbica koje je Anđela pokazala bila bi pola milijuna kuna, ako je riječ o originalima.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • branko kvadratić 27.07.2021.

    Dati će bakljavar Lirim i zadnji euro da zadovolji sponzorušu....

  • Comrade Koba 27.07.2021.

    Iskastrirati će ona njega do zadnje kune.Pa će otići drugom 🐒.

  • Comrade Koba 27.07.2021.

    Neizreciva je patnja ovih posvuduša,zamisli imaš samo 50.000 kn kada uđeš u dućan i sada koju izabrati od svih silnih torbica to su tjedni priprema za ovakve stvari poput" život znači" .Tako da ovi jadnici koji kopaju po kontejnerima to je ništa kakve ove tek imaju teške muke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare