Show

Komentari 177

Djevojka dinamovca pohvalila se kolekcijom torbica vrijednom čak oko pola milijuna kuna

Djevojka dinamovca pohvalila se kolekcijom torbica vrijednom čak oko pola milijuna kuna

Svojim torbicama pohvalila se na Instagram profilu, a zbog svih brendova koje je sakupila bile bi joj zavidne i najveće hrvatske kolekcionarke

Skupocjene torbice naslagane prema brendu, od kojih se izdvaja birkinica od barem 50.000 kuna, tako izgleda ormar sinjske manekenke Anđele Šimac (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojka dinamovca Lirima Kastratija (22) ormar s “blagom”, na kojem joj može pozavidjeti i Severina Kojić (49) koja je do prije šest godina imala 400.000 kn u torbicama, pokazala je na društvenoj mreži.

U kolekciji, čini se, ima barem pet birkinica čija bi vrijednost bila oko 250.000 kn jer cijena ovisi od modela do modela.

Najpoznatija obožavateljica birkinica je Victoria Beckham, koja navodno u svojoj kolekciji ima torbice francuskog brenda Hermès u vrijednosti od deset milijuna kuna, a od domaćih zvijezda to bi bio Marko Grubnić.

Sinjska manekenka nadalje u svom ormaru ima i Diorovu torbicu od oko 50.000 kn, kakva je svojedobno bila omiljena Vlatki Pokos.

Anđela je velika ljubiteljica i Chanelovih torbica pa ih je dosad skupila barem osam. Njihova cijena pojedinačno je oko 30.000 kn, što znači da u torbama te francuske modne kuće ima barem 200.000 kn torbica.

Ukupna vrijednost torbica koje je Anđela pokazala bila bi pola milijuna kuna, ako je riječ o originalima.

Najčitaniji članci