To je to što me zanima!

'Djevojka iz butika' danas već za par dana rasproda Lisinski

Pjevačka karijera Nine Badrić krenula je kad je u butik u kojem je radila ušao Dino Dvornik. Čuo je kako pjeva i vodio ju od jedne do druge diskografske kuće
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana nakon objave, rasprodana je dvorana Vatroslava Lisinskog za koncert Nine Badrić 25. studenog. Zbog toga je dogovoren i drugi koncert u istoj dvorani, zadnje večeri studenog. 

- Zagreb je moj grad u kojem sam rođena i odrasla i presretna sam što ćemo se družiti dva dana. Bend i ja jedva čekamo stati pred publiku, već smo počeli s pripremama. Potrudit ćemo se i ovoga puta prirediti sjajnu svirku i noć za pamćenje - kaže Nina na vijest o velikom interesu publike. 

Njezina je pjevačka karijera krenula kad je u butik u kojem je radila ušao Dino Dvornik . Čuo je kako pjeva i vodio ju od jedne do druge diskografske kuće boreći se da joj snime album. Nitko nije htio s njom potpisati ugovor, pa je snimila prateće vokale za album Ivane Banfić, koja je nastupila i na zadnjoj Jugoviziji. Ipak, na nastupu u zagrebačkom klubu ’Sokol’ čuli su ju Rajko Dujmić i Jasenko Houra. Rajko joj je ušao u garederobu i rekao: 

- Nina tebe će žene obožavati, tebi će žene vjerovati, imaš iskren osmijeh i oči i bit ćeš ženama uzor.  Kad te vole žene voljet će te svi.

Sudeći prema uspješnoj karijeri, pa i brzini kojom rasprodaje Lisinski, Rajko je imao pravo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 05.10.2015.

    Zauzela je svoju nišu i to je OK. Sviđa mi se što ne koketira sa narodnjačkim melosom. Ali sve mi je to malo blijedo i nisam zapravo čuo neki veliki hit.

  • Imperatrice 03.10.2015.

    Od svih pjevačica na hrvatskoj sceni za ninu možemo reći da je bez filmića, silikona, sisa i guzica uspjela opstati sve ove godine i napuniti lisinski publikom starijom od 15 godina. Nadam se da će ostati dosljedna sebi i da neće podleći trendovima golotinje i trasha

  • Ella_54 03.10.2015.

    Sve pjesme su joj na isti kalup i jednostavno to ne mogu slušati ali nikako.Obožavam glazbu ali to što ona izvodi mene potakne da promijenim postaju ili program jer mi je uz to i ne gledljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare