To je to što me zanima!

Djevojka s Lopuda: 'Upoznala sam Beckhama, bio je opušten i pričali smo. Sviđa mu se otok'

Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik, pričala je Ellie
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham (48) s obitelji je i ove godine stigao na Lopud kraj Dubrovnika. Lopujka Ellie Leoni tvrdi da je slavnog Britanca upoznala, piše Dubrovački dnevnik

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ellie je navodno plivala kraj samostana u kojem Beckhamovi borave, vidjela Davida, prišla mu i pozdravila ga. 

- Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio - rekla je Ellie dodavši kako je za Lopud imao samo riječi hvale.

- Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi - rekla je Lopujka. 

Jučer je slavna obitelj uživala u morskim aktivnostima pa su David, sin Cruz i kćer Harper zajedno plovili na sup daskama. 

KOD DUBROVNIKA Brčkaju se, brčkaju! Beckhamovi u Hrvatskoj: David se sa sinom zabavljao na brodu pa se kupali

Bračni par i njihova djeca i prošle su godine odmarali na luksuznom imanju Lopud 1483. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je barunica Francesca von Habsburg obnovila. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: FRANO RIDJAN ZABORAVIO ROZGIN HIT

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mortus secundus 26.08.2023.

    999899

Komentiraj...
Vidi sve komentare