To je to što me zanima!

'Djevojke su mi pljuvale u lice, plakala sam gotovo svaki dan'

Zooey Deschanel za časopis Allure progovorila je o teškim danima svog djetinjstva. Iako je danas uspješna glumica, nekad je plakala zbog maltretiranja u školi
Vidi originalni članak

Sada je zvijezda serije 'Nova djevojka', no Zooey Deschanel (31) tvrdi da nije bila popularna dok je odrastala. Glumica krasi naslovnicu časopisa Allure za veljaču u čijem je intervjuu progovorila o tome kako su ju maltretirali u školi.

- Djevojke su mi pljuvale u lice. Bile su toliko okrutne prema meni da sam plakala svaki dan - priznala je Zooey koja se s događajima iz prošlosti i danas teško nosi pa odbija čitati komentare i tekstove o sebi. 

- Znam da to može biti smiješno, ali ne želim to čitati jer sam svjesna da mogu naići na ružne stvari o sebi - rekla je glumica koja danas izgleda odlično, a na liniju pazi zdravom prehranom koja uključuje puno povrća, žitarica i proteina. 

Zooey se trenutačno rastaje od supruga Benjamina Gibbarda (35) nakon dvije godine braka. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SekaAllTimeLow 18.01.2012.

    meni je fascinantno kak su svi u hollywoodu imali teško djetinjstvo..

  • blue_sky 18.01.2012.

    Nije to ništa čudno kad je sa svakom generacijom sve više zlostavljača. U svakom razredu ima barem jedna zlostavljana osoba. I mene su zlostavljali u osnovnoj, ali danas kad ih vidim mogu ih samo žaliti, što su tražili to su dobili, svi imaju promašene živote, karma...

  • nezavisni celebrity analitičar 18.01.2012.

    Rijetki su celebrity koji u djetinjstvu nisu doživljavali teške traume. Celebrity s traumama iz djetinjstva su više pravilo nego iznimka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare