To je to što me zanima!

Omiljeni lik osamdesetih: Alf se uskoro vraća na TV ekrane

Premda je serija 'pokopana' vrlo davno, to producentima ne predstavlja problem, pa je filmski studio Warner Bros, u nedostatku originalnih ideja, odlučio iskopati seriju 'Alf' i oživjeti ju
Vidi originalni članak

Serija 'Alf' emitirala se od 1986. pa sve do 1990., a od samog početka je uspjela 'zarobiti' srca i duše mladih gledatelja. No nakon četiri godine prikazivanja i snimljene 102 epizode, došlo je vrijeme da se krene s drugim projektima, pa je serija ugašena.

NEMORALNO Dolazi nam prerada jedne od boljih erotskih drama iz 90-ih

Premda je serija 'pokopana' vrlo davno, to današnjim producentima ne predstavlja problem, pa je studio Warner Bros, u nedostatku originalne ideje, odlučio iskopati seriju 'Alf' i oživjeti ju.

Koja je danas ciljana publika za takav projekt nije osobito jasno, jer je humor ipak dosta ostario, kao što se promijenila i vrsta publike koja prati takve serije. Uz to, još uvijek nije jasno hoće li se u seriju vratiti Paul Fusco, lutkar zadužen za upravljanjem lutkom Alfa (u scenama u kojima je Alf trebao biti prikazan u cijeloj veličini, u kostim bi uskakao pokojni glumac Michu Meszaros visok 90 cm).

Premda je donekle teško zamisliti Alfa bez Fusca, koji je bio i scenarist, redatelj, a i izvršni producent, uz svoju ulogu lutkara i davatelja glasa, ipak se moramo sjetiti kako živimo u eri kada su kompjuteri istinski moćni, pa je posve vjerojatno da Fusco neće imati nikakvu ulogu u nadolazećoj seriji.

VENOM Njegovo unutarnje čudovište napokon će izaći na površinu

Kako to vrlo često biva, ovakvi projekti pokatkad zapnu u razvojnoj fazi i nikad ne dožive svjetlo dana. Uzevši u obzir da je reboot 'Alfa' nešto što je malo kome potrebno, nadajmo se da će ova ideja uistinu završiti na dnu nečije ladice, zaboravljena za sva vremena.

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomo100brt 03.08.2018.

    E kad počnu raditi reboot nečeg vrhunskog. Kad se sjetim reboot Star Treka najrađe bi stukao te bezvezaše koji su to napravili. Isto tako ne očekujem ništa dobro u ovom reboot Alfa. Smislite nešto novo vrhunsko.

  • 03.08.2018.

    alfa sam obožavao odlična serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare