To je to što me zanima!

'Do grla sam u djeci, ponekad mi se čini da mi baš i ne ide...'

Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće, napisala je glumica. Mame na Instagramu podržale su Natašu u komentarima ispod fotke, a neke su joj napisale i pokoji savjet
Vidi originalni članak

Glumica Nataša Janjić (39) objavila je novu fotografiju na svom Instagramu na kojoj pozira s dvoje djece, dvogodišnjim Tonijem i osmomjesečnom Kajom

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je ispod objave pratiteljima opisala svakodnevicu sa svojim bebama. 

- Do grla sam u djeci! Znate ono kad maštate o dvoje preslatke dječice pa se sudarite s onim danima kada jednostavno mislite da vam ne ide? Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće. I ova malena koja još samostalno ne sjedi, još ne hoda, tek puže i voli po rukama. Oba pelenaša - napisala je Nataša pa opisala njihovo spremanje za spavanje: 

- I kraj dana... Odbrojavamo sitno do spavanja. Ovo je moj život. Ovo je moja poza i uloga. Bez filtera. I crtići pred timeout da prebrodimo krizu koja krene već od 18:30. Da vas čujem, savršene mame, tajne na sunce.

Mame na Instagramu podržale su Natašu u komentarima ispod fotke, a neke su joj napisale i pokoji savjet.

- Ja si naručim nešto online kad ih stavim spavati da se nagradim. Na kraju ispada da sam sve bolje volje kako se dan primiče svom kraju; Bravo! Napokon da netko priča o 'pravim' danima jedne majke!; Evo pozdravljam te s troje u krilu pred ekranom; Ništa ne brini za 7 godina si na konju - pisale su joj. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nomistakes 31.03.2021.

    vidim ful joj dajete podršku 😉

  • 31.03.2021.

    lakse ih napraviti nego odgojiti

  • 31.03.2021.

    Ova cendra i kuka otkad je prvo dite rodila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare