To je to što me zanima!

Dobila je nagradu u Cannesu, a ne želi se dalje baviti glumom

Glumila je glavnu žensku ulogu u nagrađivanom filmu 'Murina', ali ova mlada maturantica ima potpuno drugačije planove i nije upisala fakultet koji je vezan uz glumu
Vidi originalni članak

Ovoga je ljeta na filmskom festivalu u Cannesu redateljski prvijenac 'Murina' dubrovačke redateljice Antonete Alamat Kusijanović (35) osvojio nagradu Zlatnom kamerom (Camera d’Or).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U glavnoj ulozi u tom filmu našla se maturantica Gracija Filipović (18). Dok bi mnogi tako uspješan početak svoje glumačke karijere objeručke prihvatili, Gracija se odlučila za drugačiji životni put.

- Oduvijek su me zanimale životinje i znanost i razmišljala sam hoću li upisati veterinu ili biologiju. Na kraju sam upisala biologiju na PMF-u i mislim da je to dobar izbor - izjavila je.

Unatoč tome što se odlučila posvetiti biologiji, nije zauvijek rekla ne glumi.

- Mislim da za sve ima vremena, ako budem htjela glumiti, uvijek mogu krenuti i tim putem - prenosi Večernji list.

'Murina' je nakon Cannesa bila prikazana na Pulskom filmskom festivalu, a nedavno je bio uvršten i u program Sarajevo film festivala. Ovaj film je treća suradnja Gracije s redateljicom Alamat Kusijanović, jer je ranije s njom radila na glazbenom spotu pjesme 'Neobranjivo' grupe Silente, kao i na kratkometražnom filmu 'U plavetnilo'.

REAKCIJA Glumica Ana Begić Tahiri o seriji 'Bibin svijet': 'Da se skupi stara ekipa, sigurno bih snimala opet'

- S Antonetom imam zaista poseban odnos. Suradnju smo počele na snimanju spota za pjesmu “Neobranjivo”, a otad smo gradile naš odnos te smo postale vrlo bliske u privatnom životu. Antoneta je jedna od onih osoba koje uvijek pitam za savjet i znam da mogu računati na nju u bilo koje doba dana - rekla je Filipović o redateljici.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jajara69 21.08.2021.

    Pa neće mala taj put u životu di za svaku bolju ulogu u filmu tribaš ligat sa svakin u krevet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare