To je to što me zanima!

Dok Roko odmara glas, njegovi 'anđeli' Diego i Endi su na plaži

Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži, pisalo je u opisu fotografije koju je objavila britanska stranica Wiwibloggs
Vidi originalni članak

Wiwibloggs, britanska stranica koja se fokusira i prati događanja oko Eurosonga, našalila se s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom Rokom Blaževićem (19) i njegovim plesačima Diegom Siquerom (29) i Endijem Schrötterom (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, stranica je na svom Instagram profilu objavila fotografije Diega i Endija koji poziraju na plaži. 

- Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži - pisalo je u opisu fotografije. 

Dok se oni odmaraju na plaži i sve bilježe fotografijama na društvenim mrežama, Roko za to vrijeme boravi u hotelu i priprema se za nastup. 

- Kako da ovu fotografiju lajkam 5.000 puta? - pisalo je u komentaru britanske stranice, a mnogi su se pitali na kojoj su plaži. 

Roko sa svojim plesačima nastupa u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga. 

- Mislim da smo se zadnjih desetak dana potpuno pripremili. Spremni smo na to sve. Malo je jači tempo, ali spremili smo se, naspavali i idemo dati sve od sebe - izjavio je Roko dan prije nastupa.,

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Hiroo_Onoda 16.05.2019.

    Ovo sa krilima je vrhunac gluposti. . . . Ali, kakav festival, takvi izvođači. Za slijedeći puta treba netko na letećoj metli napravit par krugova po dvorani pa sletit na binu. Sigurno bi se publika raspametila.

  • marko.90 16.05.2019.

    Odmara glas 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • vedii888 16.05.2019.

    sretno Roko

Komentiraj...
Vidi sve komentare