Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Dok Roko odmara glas, njegovi 'anđeli' Diego i Endi su na plaži

Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži, pisalo je u opisu fotografije koju je objavila britanska stranica Wiwibloggs

Foto: Instagram
53 komentara

Wiwibloggs, britanska stranica koja se fokusira i prati događanja oko Eurosonga, našalila se s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom Rokom Blaževićem (19) i njegovim plesačima Diegom Siquerom (29) i Endijem Schrötterom (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, stranica je na svom Instagram profilu objavila fotografije Diega i Endija koji poziraju na plaži. 

- Plaža u Tel Avivu je postala toplija. Naši dopisnici upravo su uočili anđele Roka Blaževića, Diega i Endija na plaži - pisalo je u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Dok se oni odmaraju na plaži i sve bilježe fotografijama na društvenim mrežama, Roko za to vrijeme boravi u hotelu i priprema se za nastup. 

- Kako da ovu fotografiju lajkam 5.000 puta? - pisalo je u komentaru britanske stranice, a mnogi su se pitali na kojoj su plaži. 

Foto: Instagram

Roko sa svojim plesačima nastupa u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga. 

- Mislim da smo se zadnjih desetak dana potpuno pripremili. Spremni smo na to sve. Malo je jači tempo, ali spremili smo se, naspavali i idemo dati sve od sebe - izjavio je Roko dan prije nastupa.,

Foto: Instagram

Naši partneri pišu
Message