To je to što me zanima!

Dok svijet bruji o Messijevom odlasku iz Barcelone, njegova žena objavljuje fotke s Ibize...

Antonela je posljednju fotografiju s Ibize, na kojoj pozira nasmijana s Messijem i trojicom sinova, objavila prije 24 sata, no ni ona ni nogometaš još ne spominju ono o čemu bruje mediji
Vidi originalni članak

Vijest o tome da Leo Messi (34) odlazi iz Barcelone, nakon što je u tom klubu proveo 21 godinu, odjeknula je u sportskom svijetu poput detonacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok iz cijelog svijeta pristižu reakcije na novost i naveliko se špekulira o tome kamo to zapravo odlazi, nogometaš i njegova supruga Antonela Roccuzzo (33) po tom se pitanju još nisu očitovali na društvenim mrežama na kojima ih prate milijuni obožavatelja. Antonela je posljednju fotografiju, na kojoj pozira nasmijana s Messijem i trojicom sinova, objavila prije 24 sata.

- Moj tim - napisala je i dodala emotikon srca, otkrivši da je fotografija snimljena na Ibizi. 

I Leo je na svojem profilu objavio fotku s ljetovanja na kojoj pozira zagrljen sa suprugom.

Podsjetimo, Leo je upoznao Antonelu kad su imali samo pet godina, a nogometaš je navodno već s devet govorio da će mu ona biti žena. Službeno su prohodali u srednjoj školi.

U DRUŠTVU PARIŽANA Kamo će Messi? Kladionice već imaju velikog favorita, a ova je fotka s Ibize možda sve rekla...

Messijeva Antonela navodno ne voli pozornost medija. S Leom se u javnosti pojavila tek 2008 godine. Premda se skriva od novinara, detalje o njihovom privatnom životu otkriva na Instagramu na kojem je prati preko 15 milijuna ljudi. 

Par se vjenčao 2017. godine u rodnom Rosariju. Na popisu uzvanika tad je bila većina igrača Barcelone, a ukupno je bilo oko 260 gostiju.  Imaju tri sina, Thiaga, Matea i Cira.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • iiiih 06.08.2021.

    Simpa su

  • nemam imeeeeee 06.08.2021.

    Nema je u javnosti a na instagramu je redovno sa slikama i ima 15 mil pratitelja. Dakle vise ljudi ju na dnevnoj bazi vidi na netu nego uzivo, i zar instagram nije javna stranica dakle na neki nacin jesi u javnosti kad milijuni te vide.

  • ticesmirec 06.08.2021.

    mali messi i kmečava barca top vijesti već par dana... svaki dan 10 istih "članaka"... ko uopće prati taj kmečavi klub i tog arogantnog stvora napuhanog... ima 100 boljih igrača od njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare