Show

Komentari 21

Dok svijet bruji o Messijevom odlasku iz Barcelone, njegova žena objavljuje fotke s Ibize...

Dok svijet bruji o Messijevom odlasku iz Barcelone, njegova žena objavljuje fotke s Ibize...

Antonela je posljednju fotografiju s Ibize, na kojoj pozira nasmijana s Messijem i trojicom sinova, objavila prije 24 sata, no ni ona ni nogometaš još ne spominju ono o čemu bruje mediji

Vijest o tome da Leo Messi (34) odlazi iz Barcelone, nakon što je u tom klubu proveo 21 godinu, odjeknula je u sportskom svijetu poput detonacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

I dok iz cijelog svijeta pristižu reakcije na novost i naveliko se špekulira o tome kamo to zapravo odlazi, nogometaš i njegova supruga Antonela Roccuzzo (33) po tom se pitanju još nisu očitovali na društvenim mrežama na kojima ih prate milijuni obožavatelja. Antonela je posljednju fotografiju, na kojoj pozira nasmijana s Messijem i trojicom sinova, objavila prije 24 sata.

- Moj tim - napisala je i dodala emotikon srca, otkrivši da je fotografija snimljena na Ibizi. 

I Leo je na svojem profilu objavio fotku s ljetovanja na kojoj pozira zagrljen sa suprugom.

Podsjetimo, Leo je upoznao Antonelu kad su imali samo pet godina, a nogometaš je navodno već s devet govorio da će mu ona biti žena. Službeno su prohodali u srednjoj školi.

Messijeva Antonela navodno ne voli pozornost medija. S Leom se u javnosti pojavila tek 2008 godine. Premda se skriva od novinara, detalje o njihovom privatnom životu otkriva na Instagramu na kojem je prati preko 15 milijuna ljudi. 

Par se vjenčao 2017. godine u rodnom Rosariju. Na popisu uzvanika tad je bila većina igrača Barcelone, a ukupno je bilo oko 260 gostiju.  Imaju tri sina, Thiaga, Matea i Cira.