To je to što me zanima!

Dokumentarni film 'Treći život' stiže premijerno na HTV

Kroz priče Matee Hohnjec i Slavka Vukašinca 'Treći život' nudi uvid u izazove s kojima se suočavaju oni koji nastoje započeti novi život nakon izdržane kazne
Vidi originalni članak

Na prvom programu Hrvatske televizije u četvrtak, 29. veljače u 23 i 10 sati premijerno će se prikazati dokumentarni film 'Treći život', koji će gledateljima pružiti duboki uvid u živote bivših zatvorenika kroz tri ključna razdoblja njihova postojanja: život prije zatvora, iskustvo unutar zatvorskih zidova i proces prilagodbe na život nakon izlaska.

Ovo izuzetno filmsko djelo bavi se složenim pitanjima identiteta, promjene, društvene stigme i oprosta, postavljajući temeljna pitanja o prirodi ljudske egzistencije.

OD 8. STUDENOG Na Netflix stiže dokumentarac o Robbieju Williamsu: 'Htio sam ispričati pravu njegovu priču'

Kroz priče Matee Hohnjec i Slavka Vukašinca 'Treći život' nudi uvid u izazove s kojima se suočavaju oni koji nastoje započeti novi život nakon izdržane kazne. Od života u blještavilu i opasnim susretima s podzemljem do dugogodišnjeg boravka u zatvoru zbog teških zločina, film detaljno istražuje kako prošlost oblikuje sadašnjost i budućnost pojedinca te pruža nadu u mogućnost iskupljenja i promjene.

'Treći život' je film koji ne smije ostati neprimijećen, a njegova premijera predstavlja priliku za sve gledatelje da se suoče s predrasudama, razumiju važnost druge šanse i cijene snagu ljudskog duha u najtežim okolnostima.

Za više informacija o filmu i detalje o prikazivanju, posjetite službene stranice HTV-a i Vimeo platformu gdje se nalazi trailer filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare