To je to što me zanima!

Dolly Parton: Djed me tukao jer sam se preoskudno odijevala

Jednom je prilikom otkrila da je njezina majka bila tipična žena s američkog juga; većinu života je provela kod kuće s djecom, što country pjevačica nikada nije htjela za sebe
Vidi originalni članak

Američka country pjevačica Dolly Parton (77) sama je pisala stihove svog hita Jolene, a u novom je intervjuu za The Guardian otkrila da je opis fatalne Jolene temeljila na stvarnoj ženi iz grada u kojem je odrasla. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek je bila kičasto odjevena, nosila je crveni ruž i duge crvene nokte. Oblačila je minice i majice s dubokim dekolteom i meni je bila prekrasna - rekla je Dolly. 

- Svi su govorili da izgleda jeftino, a ja sam se htjela odijevati točno poput nje - dodala je pjevačica. 

Njezin stil odijevanja nije se svidio njezinoj obitelji, posebice njezinom djedu koji je bio svećenik. Ponekad ju je fizički kažnjavao, ali Dolly to nije smetalo. 

- Iako sam bila osjetljiva, nije mi smetalo. Bila sam sprema pretrpjeti - rekla je pjevačica i objasnila da je za nju takav stil odijevanja predstavljao bježanje od normi.

Jednom je prilikom otkrila da je njezina majka bila tipična žena s američkog juga; većinu života je provela kod kuće s djecom. 

KARIJERU ZAPOČELA S 13 GODINA Dolly Parton ne želi u mirovinu: 'Radije bih umrla na pozornici'

- Nisam to nikada htjela za sebe - rekla je pjevačica, koja zaista nikada nije imala djece: 'Vjerujem da Bog nije svakome predodredio djecu'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare