To je to što me zanima!

Dolly Parton želi na naslovnicu Playboya za svoj 75. rođendan

Davne 1978. nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu spomenutog časopisa, a sa 75 godina rado bi to ponovila
Vidi originalni članak

Zvijezda country glazbe, Dolly Parton (74), izjavila je nedavno se još ne namjerava umiroviti i povući s glazbene scene, a dodala je i kako se nada da će sljedeće godine za 75. rođendan ponovno biti na naslovnoj stranici Playboya, prenosi magazin People.

- Slikala sam se za Playboy prije puno godina, kad sam imala samo 32, ali mislim da bi bilo savršeno kada bi oni to ponovili. Ne znam žele li to i mogu li na naslovnoj stranici biti žene sa 75 godina - rekla je Parton.

Te davne 1978. nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu spomenutog časopisa.

- Vjerojatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još uvijek iste - našalila se glazbena zvijezda.

Govorila je i o plastičnim operacijama koje je s godinama radila te pojasnila zašto ne očekuje da će joj se izgled promijeniti kada bude još starija. 

DRAMA Parton otvorila dušu: 'Htjela sam se ubiti zbog ljubavnika...'

Zategla sam se koliko god je to bilo moguće. Prepoznatljiva sam, izgledam kao lik iz crtaća, a oni ne stare. Čak i s 90 godina, vjerojatno ću izgledati slično, samo s više šminke i većom perikom - zaključila je Parton. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Adisibio 10.03.2020.

    Da želim gledati osušeni bakalar otišao bi u Plodine.

  • 10.03.2020.

    ta fotka će onda biti super fotošopirana

  • Richter 10.03.2020.

    Svaka čast Dolly Parton, ali nije problem doći na slovnicu. Veći je problem doći na duplericu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare