Show

Komentari 10

Dolly Parton želi na naslovnicu Playboya za svoj 75. rođendan

Dolly Parton želi na naslovnicu Playboya za svoj 75. rođendan

Davne 1978. nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu spomenutog časopisa, a sa 75 godina rado bi to ponovila

Zvijezda country glazbe, Dolly Parton (74), izjavila je nedavno se još ne namjerava umiroviti i povući s glazbene scene, a dodala je i kako se nada da će sljedeće godine za 75. rođendan ponovno biti na naslovnoj stranici Playboya, prenosi magazin People.

- Slikala sam se za Playboy prije puno godina, kad sam imala samo 32, ali mislim da bi bilo savršeno kada bi oni to ponovili. Ne znam žele li to i mogu li na naslovnoj stranici biti žene sa 75 godina - rekla je Parton.

Te davne 1978. nosila je prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima te ujedno bila prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu spomenutog časopisa.

- Vjerojatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još uvijek iste - našalila se glazbena zvijezda.

Govorila je i o plastičnim operacijama koje je s godinama radila te pojasnila zašto ne očekuje da će joj se izgled promijeniti kada bude još starija. 

Zategla sam se koliko god je to bilo moguće. Prepoznatljiva sam, izgledam kao lik iz crtaća, a oni ne stare. Čak i s 90 godina, vjerojatno ću izgledati slično, samo s više šminke i većom perikom - zaključila je Parton. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci