To je to što me zanima!

'Domaćica je bila uzrujana, bilo je premalo domaćinskog štiha'

Kada su se svi bodovi zbrojili, Sanja nije uspjela prestići Vlatka te je tako jedini muškarac u ekipi proglašen pobjednikom tjedna. 'Meni je stvarno izuzetno drago i hvala vam', kratko je i jasno izjavio pobjednik
Vidi originalni članak

Sanja Sporiš posljednja je natjecateljica u prvom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' koja je svojim delicijama počastila ovotjedne kandidate.

ANTONIJA KUHALA Večera podijelila goste: Nekom je za desetku, drugima preljuto

A kako bi posljednja večera prošla u što veselijoj atmosferi, ekipa je večeru započela pjesmom i aperitivom nakon čega je uslijedilo Sanjino predjelo. Crna kraljica bile su bruschette sa sirom i špekom od crne slavonske svinje, no kako Sanji nije uspio domaći kruh, za predjelo je poslužila kupovni. 

- Predjelo mi nije bilo posebno privlačno, bilo je drugačije od ostalih koja smo probali - komentirala je Katica, kojoj se ponuđeno jelo činilo prejednostavno. 

Za glavno jelo Sanja je gostima servirala juneći gulaš s gljivama i krumpirom, koji je svima bio vrlo ukusan.

A dok je Sanja pripremala glavno jelo, gosti su se potajno maskirali pa je tako u Sanjinoj kuhinji bio pravi maskenbal.

Cijelu večeru zaokružila je desertom – tortom od dvije vrste čokolade, kremom od vanilije i šlagom. 

'Desert je bio fin, punog okusa i baš mi se svidio', priznao je Vlatko, koji je domaćici dao ocjenu 6 jer je očekivao 'nešto domaće'. Iva je Sanjinu večeru također ocijenila šesticom jer joj je domaćica bila uzrujana, Katica joj je dala ocjenu 5 jer je očekivala više tradicije i domaćinskog štiha, a Antonija je Sanju ocijenila osmicom jer joj je Vlatkova večera ipak bila mrvicu bolja.

Kada su se svi bodovi zbrojili, Sanja nije uspjela prestići Vlatka te je tako jedini muškarac u ekipi proglašen pobjednikom tjedna. 

- Meni je stvarno izuzetno drago i hvala vam! - kratko je i jasno izjavio prvi ovosezonski pobjednik.

Idući tjedan show 'Večera za 5 na selu' seli u Sisak i okolicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BabaYaga 08.06.2021.

    @Puslica nikad protiv tebe nisam rekla nikome ružnu riječ, osim  da mi nije jasno da si se s njim dopisivala, ali to je tvoja stvar. A ova zvrkica ti je ona just du it koja je bila na onom jednom postu gdje nas je bilo puno, bio je tamo i paco, svađala se s voltom i sad nekaj izigrava pitaj Boga kaj... ne vjeruj ovdje nikome, pogotovo ne novim nickovima

  • 31.01.2020.

    Ajme ove Katice šta je naporna. Nadam se da nije takva u vrtiću prema dici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare