Show

Komentari 13

'Domaćica je bila uzrujana, bilo je premalo domaćinskog štiha'

'Domaćica je bila uzrujana, bilo je premalo domaćinskog štiha'

Kada su se svi bodovi zbrojili, Sanja nije uspjela prestići Vlatka te je tako jedini muškarac u ekipi proglašen pobjednikom tjedna. 'Meni je stvarno izuzetno drago i hvala vam', kratko je i jasno izjavio pobjednik

Sanja Sporiš posljednja je natjecateljica u prvom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' koja je svojim delicijama počastila ovotjedne kandidate.

A kako bi posljednja večera prošla u što veselijoj atmosferi, ekipa je večeru započela pjesmom i aperitivom nakon čega je uslijedilo Sanjino predjelo. Crna kraljica bile su bruschette sa sirom i špekom od crne slavonske svinje, no kako Sanji nije uspio domaći kruh, za predjelo je poslužila kupovni. 

- Predjelo mi nije bilo posebno privlačno, bilo je drugačije od ostalih koja smo probali - komentirala je Katica, kojoj se ponuđeno jelo činilo prejednostavno. 

Za glavno jelo Sanja je gostima servirala juneći gulaš s gljivama i krumpirom, koji je svima bio vrlo ukusan.

A dok je Sanja pripremala glavno jelo, gosti su se potajno maskirali pa je tako u Sanjinoj kuhinji bio pravi maskenbal.

Cijelu večeru zaokružila je desertom – tortom od dvije vrste čokolade, kremom od vanilije i šlagom. 

'Desert je bio fin, punog okusa i baš mi se svidio', priznao je Vlatko, koji je domaćici dao ocjenu 6 jer je očekivao 'nešto domaće'. Iva je Sanjinu večeru također ocijenila šesticom jer joj je domaćica bila uzrujana, Katica joj je dala ocjenu 5 jer je očekivala više tradicije i domaćinskog štiha, a Antonija je Sanju ocijenila osmicom jer joj je Vlatkova večera ipak bila mrvicu bolja.

Kada su se svi bodovi zbrojili, Sanja nije uspjela prestići Vlatka te je tako jedini muškarac u ekipi proglašen pobjednikom tjedna. 

- Meni je stvarno izuzetno drago i hvala vam! - kratko je i jasno izjavio prvi ovosezonski pobjednik.

Idući tjedan show 'Večera za 5 na selu' seli u Sisak i okolicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci