To je to što me zanima!

Domagoj Vida pokazao kako uživa na moru sa suprugom koju rijetko viđamo u javnosti

Par pozira zagrljen u liftu, a Ivana je odjenula krem komplet s kratkim hlačama koji joj je istaknuo vitke noge i guzu. Nakon toga, Vida je pokazao kako izgledaju kada se srede
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (33) podijelio je dvije fotografije sa suprugom Ivanom koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a već godinama drži profil na društvenim mrežama zaključanim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš je prvo objavio fotografiju na kojoj zajedno zagrljeni poziraju u liftu. Ivana je odjenula krem komplet s kratkim hlačama koji joj je istaknuo vitke noge i guzu.

Vida se odlučio za kariranu košulju, crne hlače i tenisice

Nakon toga objavio je fotografiju iz noćnog izlaska u kojem se vidi kako je par sređen.

LJUBAV JE UVIJEK MOGUĆA Kako možete pronaći ljubav ako se nalazite u stanju depresije?

Ivana je zablistala u mini haljini cvjetnog dezena, a cijelu kombinaciju upotpunila je uz efektne crne sandale. Domagoj je odjenuo bijelu košulju, sive karirane hlače i crne cipele.

Vida je pokazao i kako uživa sa suprugom na moru, a Ivana je blistala u crnom jednodijelnom kupaćem dok je Vida pokazao isklesane trbušne mišiće u rozom kupaćem.

Ispod fotografije, u komentarima, pratitelji su nogometašu poželjeli dobrodošlicu u novi klub, grčki AEK Atena.

Podsjetimo, nakon što mu je istekao ugovor s Bešiktašom u kojemu je igrao četiri godine, u petak navečer čelnici kluba neslužbeno su potvrdili dogovor te je tako Vida prešao u novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Divlji labud 27.07.2022.

    Sva sreca da muz ima para inace bi dobili jos jednu" influencericu",koju bi gledali u rubrici sport...

  • chickita 27.07.2022.

    Nikad mi nece biti jasno kako tijela ovakvih zena uz toliku kolicinu unesene plastike mogu ostati zdrava?!?!Ovo neznas tko je - Iva Jerkovic, Pisekica, Severina, sve su kao precrtane, jezivo...

  • Adisibio 27.07.2022.

    Cuckold par sto posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare