To je to što me zanima!

Antonia Pleško imitira Aliciu Keys pa sada 'fura' pletenice

Osim afro frizurom, Splićanka je novi izgled upotpunila dugačkim geliranim noktima i ogromnim zlatnim naušnicama. Fanovi su joj poručili da 'ostavlja bez daha'
Vidi originalni članak

Pjevačica Antonia Dora Pleško (19) prije dva tjedna pohvalila se novom frizurom. Svoju dugu, ravnu kosu dala je isplesti u mnogo sitnih pletenica. Osim što 'fura' afro frizuru, novi imidž upotpunila je dugačkim geliranim noktima i ogromnim zlatnim naušnicama.

'SUPERTALENT' Gledatelji bijesni zbog Antonije Dore Pleško: To nije fer i točka

Za izradu takozvanih afro pletenica je, prema riječima frizera, potrebno odvojiti oko osam sati. Mlada Splićanka izborom nove frizure neodoljivo podsjeća na američku r'n'b zvijezdu Aliciju Keys (37), koju je i citirala u objavi na društvenoj mreži.

Fanovima i pratiteljima svidio se novi imidž, a neki su joj ostavljali komentare da 'ostavlja bez daha'.

Pleško je više od godinu i pol u vezi s Gibonnijevim (49) sinom Random (21). Za prošli Božić od svog odabranika dobila je prsten za koji se šuškalo da je zaručnički.

VELIKA LJUBAV Strastveni poljubac: Pleško je pala Randu Stipišiću u zagrljaj

- To je samo poklon. Nije to zaručnički prsten. Mladi smo i imamo vremena  - rekla je svojedobno pjevačica, kojoj ne pada teško što Rando studira produkciju u Londonu pa održavaju vezu na daljinu.

- Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti u London - otkrila je Splićanka krajem prošle godine. Pjevačica je na glazbenoj sceni od osme godine, a dva puta je bila natjecateljica showa 'Supertalent'.

VOLE SELFIEJE Pronađi razliku: Antonia Dora Pleško baš kao Kylie Jenner

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 05.03.2018.

    Mlada, lijepa, talentirana. Pred njom je cijeli svijet. Čim ode od ovog primitivizma ostvarit će uspjeh, zato samo naprijed malena!

  • bubamara2103 05.03.2018.

    Užas!

  • cornelie 05.03.2018.

    Uzalud joj da si stavi e znam kaj na glavi kad ju ljudi ne vole jer je isforsirana

Komentiraj...
Vidi sve komentare