Obavijesti

Show

Komentari 93

Strastveni poljubac: Pleško je pala Randu Stipišiću u zagrljaj

Strastveni poljubac: Pleško je pala Randu Stipišiću u zagrljaj
7

Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti tamo, rekla je Pleško

VIDEO

Splićanka Antonija Dora Pleško (18) nerijetko govori o svom dečku Randi (21), sinu glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija (49). Par je zajedno godinu i četiri mjeseca, a mlada pjevačka nada ispričala je kako ju je on spasio.

 

Nothing compares to you.

A post shared by Antonia Dora (@antoniadoraplesko) on

Imala je fazu u kojoj je bila duboko nesretna pa je zaključila kako se to vjerojatno trebalo dogoditi kako bi upoznala 'ljubav života'. Sreli su se kod njezinog prijatelja, pjevača Roka Blaževića (16). 

- Odjednom se stvorio na vratima. To je bilo to - rekla je bivša finalistica ovogodišnjeg showa 'Supertalent'. 

Pleško je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira s Random, a ispod nje je napisala stih pjesme Sinead O'Connor 'Nothing Compares To You'. Za prošli je Božić od dečka dobila prsten za koji se šuškalo da je zaručnički. 


- To je samo poklon. Nije to zaručnički prsten. Mladi smo i imamo vremena  - rekla nam je pjevačica, kojoj ne pada teško što Rando studira produkciju u Londonu i održavaju vezu na daljinu.


- Kad smo zajedno, jako smo opušteni, imamo slične stavove i ciljeve. Oboje obožavamo glazbu. Često putujem kod njega u London. Nadam se da ću se iduće godine i ja odseliti u London - rekla nam je Antonija Dora, koju hvali i njezin slavni 'svekar' Gibonni, a ona ih naziva svojom drugom obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin