Obavijesti

Show

Komentari 153

Gledatelji bijesni zbog Antonije Dore Pleško: To nije fer i točka

Gledatelji bijesni zbog Antonije Dore Pleško: To nije fer i točka
6

Iako je Antonija Dora Pleško u nevjerici gotovo zaplakala od sreće kada joj je Maja Šuput stisnula zlatni gumb te je poslala u polufinale showa, njenu sreću gledatelji ne dijele

VIDEO

Cura već ima karijeru i žalosno je da je zasjenila prijateljicu. To nije fer i točka, glasi jedan od brojnih komentara ostavljenih ispod vijesti da je Antonija Dora Pleško dobila 'zlatni gumb' od Maje Šuput. 

Mlada pjevačica nastupala je bez prijave, kako su rekli s Nove TV. Došla je kao pratnja prijateljici Loreni Bučan, koja je također prošla dalje u natjecanju. 

Antoniju su voditelji Igor i Rene nagovorili na ode na pozornicu, a sve je napravljeno 'u dosluhu' s Antonijinom majkom. Matrica je krenula, Antonija Dora Pleško je izašla na pozornici i oduševila publiku i žiri, a najviše Maju Šuput koja joj dala direktni prolaz u polufinale. 

.- Trebala se prijaviti kao svi ostali, to nije prema pravilima i nije pošteno prema ostalim natjecateljima. Još je zasjenila svoju prijateljicu - pisali su ljuti gledatelji. 

Antonija Dora je u 'Supertalentu' nastupala kada joj je bilo 11 godina i tada je 'dogurala' do polufinala. Iako je zauzela 4. mjesto, otvorila su joj se vrata Hollywooda.

NovaTV

Dobila je ulogu u seriji 'Rhythm Village', nakon čega se vratila u Hrvatsku. Zatim se 2015. kao 16-godišnjakinja natjecala u talent showu 'X Factor Adria'. U međuvremenu je, kad bi posjećivala Zagreb, odlazila Martini Tomčić na pjevačko usavršavanje. 

Na društvenoj mreži, Antonija Dora Pleško, koja je pažnju privlačila i svojom transformacijom, se osvrnula na sve što joj se događalo prije spontanog nastupa na 'X Factoru'. 

- Prije dvije godine me jedan show psihički uništio, prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije mogao zamisliti, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega - piše mlada pjevačica kojoj je vokalni trener iz Londona rekao da joj se 'svašta može dogoditi u dva dana'. Upravo nakon dva dana, dogodio joj se nastup na 'Supertalentu'. 

X Factor Adria

- Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru. Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi - zaključila je mlada Splićanka te se zahvalila svojoj publici na podršci. 

 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu