To je to što me zanima!

Doris i Boris ulaze u 'Superpar' za finalni tjedan: Stižemo vam!

Dolazimo vam, viče Doris dok nasmijani Boris stoji iza nje. Nova najava finalnog tjedna showa, ponovno je zaintrigirala gledatelje zbog pojavljivanja bivših supružnika
Vidi originalni članak

Kada su se voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) i glazbenik Boris Rogoznica (31) sredinom rujna nakratko pojavili u drugoj sezoni showa 'Superpar', gledatelji su se šokirali. S obzirom na dobro znanu situaciju oko razvoda, ništa im nije bilo jasno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris u Superparu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Druga sezona RTL-ove zabavne emisije 'Superpar' snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku', javili su nam s RTL-a. A bivši supružnici Doris i Boris, opet se 'zajedno vrte' u najavi finalnog tjedna showa.

- Stižemo vam, dolazimo vam - viče Doris dok nasmijani Boris stoji iza nje. 

Mjesec dana nakon, gledatelji će ih imati priliku gledati kao celebrity par. Kako doznajemo, nove epizode s njima će se prikazati sredinom ovog finalnog tjedna.

Gledatelji su se raspisali kako jedva čekaju vidjeti kako su se u izazovima snašli tadašnji partneri Doris i Boris. 

- Jedva čekam. Smijala sam se kada sam ih vidjela u ovom showu nakratko, mogu tek misliti kako će biti kada vidimo kroz što su sve prolazili. U prvi tren mislila sam da mi se priviđa - pisali su fanovi realityja. 

Par je bio u braku od rujna 2013., a imaju sina Donata (6) i kćerkicu Gitu (2).

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:

- U zadnjih nekoliko godina, bio sam ili dečko ili muž Doris Pinčić, ali smatram da je meni to velika usluga. Morao sam se više truditi da bih bio zapažen i biti dvostruko bolji da bih napokon dobio svoje ime. Doris me nikada nije gurala, ali me uvijek podržavala - rekao je Zadranin 2018. za Story.hr

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Queen2 12.10.2020.

    Doris zašto misliš da je nas briga za tebe i tvoju obitelj?Ti si obična voditeljica na običnoj televiziji i stvarnoooo me ne zanima gdje si s kim i kada? Btv koga to zanima osim tvojih mame i tate???

  • Josip33 12.10.2020.

    Odvratno!

  • skipi 12.10.2020.

    A gdje se to gleda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare