To je to što me zanima!

Doris i Jacques snimili spot za Huljićev hit 'Ima nešto u tome'

Veliki hit 'Ima nešto u tome' u izvođenju Doris Dragović i Jacquesa Hodueka, dobio je i video izdanje. U režiji Tonija Banova u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku nimili su spot
Vidi originalni članak

Veliki hit 'Ima nešto u tome' u izvođenju Doris Dragović i jednog od najljepših muških vokala Jacquesa Hodueka, dobio je i video izdanje. U režiji Tonija Banova u prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Doris i Jacques snimili su video za pjesmu koja već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radio postajama. Autori pjesme Vjekoslava i Tonči Huljić  pjesmom su još jedanputa svratili pozornost na mjuzikl 'Pacijenti', koji će premijerno biti postavljen 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.
 
-Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima', rekao je Jacques.

 
Pjesmu će uživo čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza na kojem će mu jedna od gošća biti upravo Doris Dragović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mala ivana 30.07.2016.

    Ima nesto u tome..kako pogled tvoj lezi na mome...O Boze moj...pa ja san se zaljubila...😊

  • Cukrena 30.07.2016.

    Ima nešto u tome, ima.:)

  • ablam 30.07.2016.

    Stupidni su mi ovi komentari kako je Doris ostarila. Je, pa šta ? Lijepa žena zrele rasne ljepote kojoj godine samo dodaju pečat neke smirenosti i samouvjerenosti. Za mene je ona dama za razliku od većine na današnjoj hrvatskoj glazbenoj sceni. Što se Žaka tiče, nisam njegov fan, ali mi je pjesma lijepa i genijalno su mi je otpjevali. Palac gore !

Komentiraj...
Vidi sve komentare