Obavijesti

Show

Komentari 11

Doris i Jacques snimili spot za Huljićev hit 'Ima nešto u tome'

Doris  i Jacques  snimili spot za Huljićev hit 'Ima nešto u tome'
2

Veliki hit 'Ima nešto u tome' u izvođenju Doris Dragović i Jacquesa Hodueka, dobio je i video izdanje. U režiji Tonija Banova u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku nimili su spot

VIDEO

Veliki hit 'Ima nešto u tome' u izvođenju Doris Dragović i jednog od najljepših muških vokala Jacquesa Hodueka, dobio je i video izdanje. U režiji Tonija Banova u prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Doris i Jacques snimili su video za pjesmu koja već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radio postajama. Autori pjesme Vjekoslava i Tonči Huljić  pjesmom su još jedanputa svratili pozornost na mjuzikl 'Pacijenti', koji će premijerno biti postavljen 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.
 
-Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima', rekao je Jacques.

 
Pjesmu će uživo čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza na kojem će mu jedna od gošća biti upravo Doris Dragović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac