To je to što me zanima!

Doris probudila Hrvoja: 'Ne bi bio tako fin da nismo u eteru...'

Voditeljica je bila iznenađena što se njen kolega javio i ispričala mu se što ga je nazvala rano ujutro na slobodan dan. Hrvoje je obećao da će se u ponedjeljak pojaviti na poslu
Vidi originalni članak

Doris Pinčić Rogoznica (30) vratila se s godišnjeg odmora natrag na posao. S obzirom da sama vodi jutarnju smjenu na Narodnom radiju jer je njen kolega Hrvoje Kečkeš (44) još uvijek na odmoru, odlučila ga je zezati.

Dok je bila u eteru rekla je slušateljima kako bi bilo dobro da ga nazove i vidi je li budan oko 8. Zvala ga je nekoliko puta, ali se nije javio. Našalila se kako zasigurno još uvijek spava jer mu je cilj iskoristiti svaku minutu prije kraja godišnjeg i povratka na posao u ponedjeljak. Iako je zaključila da spava, nazvala ga je još jednom i Hrvoje se javio.

- Dobro jutro! Ma nismo te valjda probudili? - upitala ga je Doris. Hrvoje je priznao da je 'upravo otvorio oči' i kako će se u ponedjeljak sigurno pojaviti na poslu. 

ZABAVA NA POSLU Doris Pinčić zavezali u plahtu: Ovo je prava antistres terapija

- Malena mi još spava pa tražim u kući negdje da se sakrijem, a da nju ne probudim - iskreno je rekao Hrvoje. 

Doris je bila iznenađena što se njen kolega javio i ispričala mu se što ga je nazvala rano ujutro na slobodan dan. 

- Sad se na mene ne ljuti, ali sigurna sam da neće tako biti i izvan etera - našalila se Pinčić-Rogoznica. 

Voditeljica se ovog ljeta odmarala u Sukošanu, rodnom mjestu svog supruga, glazbenika Borisa (31). Često je objavljivala fotografije i videa s odmora gdje je četveročlana obitelj uživala u ljetnim radostima. Sa suprugom je bila i na jugu Italije.

- Nisam vam ništa pisala dok smo bili na putu jer sam htjela odmoriti glavu od sebe same i od posla i samo putovati, uživati svim osjetilima. Nismo rezervirali nikakav smještaj niti imali jasan plan gdje ćemo i to nam nije predstavljalo nikakav problem. Došli bi, skoknuli na internet i pronašli ono što nam odgovara cijenom i lokacijom - napisala je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJBOLJE SI PAŠU U VEZI: Svatko ima dva savršena para u horoskopu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.08.2019.

    Najbolje mi nekidan bilo kad je rekla kak u dućanu čuje dok stoji u redu kak ljudi vrte očima.Često slušam Narodni ujutro i moram priznati da mi je Kazo naporan,koliko me oduševio u Bitangama i princezama,ovdje me lagano razočarava

  • triangle 22.08.2019.

    Šta god netko mislio o njoj -ona i Hrvoje su super tandem u eteru

Komentiraj...
Vidi sve komentare