To je to što me zanima!

Doris se hvali: Mi na HRT-u se redovito dezinficiramo i pazimo

Jutros u 'Dobro jutro Hrvatska' putem skype-a razgovarali smo s profesorom Đikićem. Na mom story-u imate cijeli razgovor u kojem je odgovorio na sva pitanja koja imamo na temu koronavirusa, napisala je
Vidi originalni članak

I voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) poduzima sve mjere kako bi se zaštitila od korona virusa. Nedavno je prešla na HRT, gdje je sad pozirala s kolegom Davorom Meštrovićem (52), dok u ruci drži dezinfekcijsko sredstvo za ruke. 

- Šalu na stranu... Mi na HRT-u se redovno dezinficiramo, pazimo i maksimalno pridržavamo svih preporučenih mjera... Jutros u 'Dobro jutro Hrvatska' putem skype-a razgovarali smo s profesorom Đikićem. Na mom story-u, na swipe up linku imate cijeli razgovor u kojem je stručno, ohrabrujuće i umirujuće odgovorio na sva pitanja koja ovih dana imamo na temu koronavirusa - napisala je na Instagramu.

- Također je i pohvalio djelovanje nadležnih službi u Hrvatskoj kao i građane koji se jako dobro pridržavaju uputa i mjera. Ima nade za nas, neka to bude lekcija ove situacije - dodala je.

OGLASILA SE O KORONI Pinčić: Slušajmo doktore, a ne te 'znanstvenike' s interneta...

Objavila je i fotografiju na kojoj je napisan dio razgovora sa stručnjakom. Među ostalim, rekao je: 'U Hrvatskoj realno imamo više virusa oko nas, ali naš zdravstveni sustav se odlučio fokusirano loviti glavne širitelje virusa. To su uspješno učinili. Uspjeli su zadržati virus van zdravstvenog sustava i zato će smrtnost biti, ako je bude, ispod 0,5 ili 0,3 posto'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FASTT 18.03.2020.

    Pa prije 2 dana si komentirala nesto pa daj dosadna si....očekujemo muža sutra isto s nečim pametnim

  • 17.03.2020.

    Normalna stvar Doris, kad si u blizini Mestra moras se disenficirati i imati dezinfekcijsko sredstvo.

  • trabant_2 17.03.2020.

    Jel spomenula kako je kucu kupila bez kredita?

Komentiraj...
Vidi sve komentare