To je to što me zanima!

Dosad neviđene fotke: Vijoleta je otkrila provod iza kamera...

Kandidati showa su se povezali i bili si podrška tijekom mršavljenja. U predahu od vježbanja, razgovora s trenerima i psiholozima, pronašli su vremena za druženje. Vijoleta je pokazala fotke nastale iza kamera
Vidi originalni članak

Vijoleta Taleski (48) u show 'Život na vagi' ušla je sa 120,9 kilograma, a danas ima 76,4 kilograma. Izgubila je 44,5 kilograma, a u finalnoj sezoni emisije prva je ušetala u studio i zablistala u dugačkoj uskoj haljini te sve oduševila.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijoleta živi u Zagrebu te je vlasnica i konobarica u jednom kafiću u zagrebačkoj Dubravi. Prijavila se u 'Život na vagi' jer je silno željela promijeniti svoj izgled i izgubiti kilograme koji su je mučili. U tome su je ranije sputavale njezina lijenost i nedosljednost. No uspjela je u svom naumu.

Sada na društvenim mrežama s ponosom objavljuje svoje fotografije, ali i one s kolegama i prijateljima iz showa te s trenerima. 

IZBACILI JE IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Bivša misica Vijoleta: 'Muškarci se uvijek motaju oko mene...'

- Ponosna sam na sebe. Iskreno, da mi je netko rekao prije godinu dana da ću danas imati ovoliko kilograma koliko imam, mislila bih da nešto s tom osobom ne štima. Zahvalna sam svima koji to primjećuju - priznala je za RTL.hr

Iako je Vijoleti i ostalim natjecateljima put do gubitka kilograma bio težak, naporan, uz mnoštvo emocija, nije im nedostajalo dobre zabave iza kamera. Do sad neviđene fotografije Vijoleta je objavila na društvenim mrežama. Odlično se slagala i provodila vrijeme s Petrom Čorbić (35), koja je ispala tik pred finale. I Petra je u finalnoj emisiji zaintirigirala izgledom.

Vijoleta ima i fotografiju sa Splićankom Zdravkom Kapetanović (42). Ona je napustila show samo tri dana prije finala. U show je ušla sa 123 kilograma, a iz njega izašla lakša za 32,5 pa je tako kući otišla s 90,5 kilograma.

Taleski se iza svjetla reflektora i kamera družila s Antom Miletićem (26), koji je u show ušao kao najteži kandidat sa 200,7 kilograma. Ante je izgubio čak 83 kilograma i 41,4 posto tjelesne mase. Sada ima 117,7 kilograma.

No ipak nije uspio odnijeti pobjedu. Pobjednik ovogodišnje sezone showa 'Život na vagi' je Matej Petrović (26) iz Đurđenovca.  U show je ušao sa 152 kilograma, a naposljetku mu je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase i tako odnio kući 170.000 kuna.

Vijoleti je posebno draga bila Matea Cakić (23) iz Svete Nedjelje, koja je sama napustila show. Priznala je kako je izgubila motivaciju.

Kandidati su se međusobno povezali i bili si podrška tijekom showa. U predahu od vježbanja, razgovora s trenerima i psiholozima, pronašli su vremena za druženje. 

Velika podrška bili su im i treneri. Edin Mehmedović Vijoleti je posebno prirastao srcu. 

- Hvala kralju, treneru i prijatelju - poručila mu je na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • skipi 11.12.2020.

    Violeta super si mi...... Javi se

  • ispravak navoda 11.12.2020.

    Mene jako smeta da ti stilisti koji ih oblače za finalnu večer, ne znaju kakav treba grudnjak... sigurno ne ovakav da im prsa vise na pojasu!

  • Ćopa 10.12.2020.

    Ova Petra je katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare