To je to što me zanima!

Douglasov sin bio teški ovisnik: 'Mislio sam da ću ga izgubiti'

Cameron je zbog dilanja droge bio u zatvoru, a već u svojim dvadesetim godinama bio je ovisan o kokainu i heroinu. Nakon zatvorske kazne Cameron se potpuno promijenio. U braku je i ima i 22-mjesečnu kćer
Vidi originalni članak

Cameron Douglas (40) još kao tinejdžer piti i pušiti marihuanu. Nije prošlo dugo, sin poznatog glumca Michaela Douglasa (75) postao je ovisan o kokainu i herionu, a uvijek je uz sebe imao pištolj. 

PAPARAZZI IH SLIJEDE Douglas sve lošije? Zeta-Jones ga mora pridržavati po Italiji...

- Mrzio sam sve što mi se događalo u životu zbog droge, ali jednostavno nisam mogao prestati - iskreno je rekao Cameron u velikom intervju s naslovne stranice magazina People

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roditelji, Michael i producentica Diandra Luker (63), osjećali su se bespomoćno. Svi savjeti koje su davali sinu nisu bili od pomoći jer ih Cameron nije želio slušati. 

- Bilo je trenutaka kada je nada potpuno nestajala. Život se pretvorio u niz kriza. Mislio sam da ću ga izgubiti - rekao je Michael. 

Cameronu se je već bila postala svakodnevica pretjerano se drogirati. 

- Kad se toliko zakopate u rupu, postoje samo dvije opcije: zavor, a poslije njega i smrt - rekao je Cameron. Sin slavnog glumca jednom je završio zatvoru. Optužili su ga da je dilao metamfetamin i kokain, zbog čega je odslužio sedam godina.

Nakon zatvorske kazne Cameron se potpuno promijenio. U braku je s instruktoricom joge i glumicom Viviane Thibes (41) s kojom ima i 22-mjesečnu kćer Luu. Cameron želi pomoći i drugima u borbi s ovisnošću i zbog toga je javno podijelio svoje iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 16.10.2019.

    sad živi drugi život

  • Papatest 16.10.2019.

    Jeli mu Zeta Jones pomogla u oporavku nakon ćorke kao dobra maćeha

  • plik 16.10.2019.

    taj michael mi nikad nije "sjeo"... gro uloga su mu bile neki mačo frajeri, velki fakeri, a zgledal mi je ko spermić, pa još onaj glasić.. tja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare