To je to što me zanima!

'Dawsonovi roditelji' ljuti jer ih nisu zvali na godišnjicu serije

To je bila njihova odluka, a ne naša. Napravili su to iza naših leđa. Boli me to, istaknula je glumica Humes na društvenoj mreži. Dodala je kako je puno čitala o okupljanju i gledala fotografije
Vidi originalni članak

Prošlo je 20 godina otkako je prikazana pilot epizoda serije 'Dawson’s Creek', tvorca Kevina Williamsona (53) koji je u to vrijeme bio velika zvijezda. Serija je u šest sezona prikazivanja osvojila nekoliko nagrada, a najviše kritika dobila je zato što tinejdžerske odnose svodi na seks, masturbaciju, veličinu penisa i grudi. 

Glavni glumci popularne serije odlučili su napraviti okupljanje povodom 20-te godišnjice. Katie Holmes (39), James Van Der Beek (41), Joshua Jackson (39) i Michelle Williams (38) pozirali su za posebno izdanje američkog magazina Entertainment Weekly, a svatko od njih završio je i na zasebnoj naslovnici. Dowsonovi roditelji koje su glumili Mary-Margaret Humes (63) i John Wesley Shipp (63) nisu dobili poziv na okupljanje glumačke ekipe. 

- To je bila njihova odluka, a ne naša. Napravili su to iza naših leđa. Boli me to - istaknula je Humes na društvenoj mreži. Dodala je kako je puno čitala o okupljanju i gledala fotografije te kako je bio odabir ostatka ekipe da im se oni ne pridruže na poziranju za magazin. 

- Pričala sam s Johnom o tome kako nam nitko nije rekao za okupljanje. Čestitam, izgledate odlično i volim vas. Željela bih da sam imala priliku reći vam to u lice. Kakva šteta - zaključila je razočarana glumica koja je, kako kaže, uživala šest godina snimajući seriju. Humes je u siječnju za magazin Us Weekly rekla kako bi htjela da se sa seta ponovno okupi i kako svi pričaju o tome hoće li se to konačno dogoditi. 

- Govorim to kako bi nametnula jednu ideju i vidjet ćemo jesam li uspjela - istaknula je tada glumica. Njezin muž iz serije, Shipp također se osvrnuo na fotografije u magazinu preko društvenih mreža. On je sebe i Hume 'ubacio' ka kolegama. 

- Oh, gle. Evo nas - našalio se glumac, a uvrijeđena kolegica se nadovezala: 

- Obavili smo samo kratke telefonske intervjue, a ja sam posljednjih mjeseci stalno objavljivala fotografije sa seta - rekla je  povrijeđena Humes. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StapickoKasika 04.04.2018.

    Svi su bili ko kuhane nogice.

  • 04.04.2018.

    ova serija mi je bila dosadna nema do bewerlya hillsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare