To je to što me zanima!

Doživio tešku nesreću: Mario iz 'Života na vagi' sletio s ceste

Moglo je sve završiti sa najgorim mogućim ishodom, ali zahvaljujući Bogu, završilo je dobro. Budimo se svaki dan zahvalni i sretni jer svaki novi dan je poklon, rekao je Mario
Vidi originalni članak

Bog ponekad pronalazi razne načine kako bi nas probudio i dao nam novu šansu, istaknuo je Mario Mandić (26).

ŽIVOT NA VAGI Irena napustila show, a Mario Mandić postao je prvi finalist...

Nekadašnji sudionik showa 'Život na vagi' ispričao je kako je on novu šansu dobio u ponedjeljak, kada je doživio tešku prometnu nesreću.

- Mogla je završiti sa najgorim mogućim ishodom, ali zahvaljujući Bogu, završila je dobro - kaže još uvijek potreseni Mandić.

Kombijem je s ceste sletio na polje, no nasreću, nije u životnoj opasnosti. U bolnici je snimio i selfie, a obožavateljima prenio poruku.

EKIPA IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Jedne hlače, a nas troje: Svi stali u Domagojeve stare hlače

- Danas mi kroz glavu prolazi puno misli, ali najviše ona da je život dragocjen i da uistinu trebamo voljeti i cijeniti život. Budimo se svaki dan zahvalni i sretni jer svaki novi dan je poklon - zaključio je Mario.

VICEPRVACI ŽIVOTA NA VAGI Mario će postati vatrogasac, a Luka je ljubimac mnogih žena

Na početku 'Života na vagi' imao je 165 kilograma, a na kraju 112. Ostvario mu se san i nakon showa uspio je obući vatrogasno odijelo.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • orim1501 25.01.2019.

    Ja kočnicu ona neradi ja ručnu ona neradi ja u samoposlugu ona radi

  • 25.01.2019.

    Ja znam jednog prijatelja koji je bio u domovinskom ratu . Covjek kaze kad su je pocelo bombadiranje svi u rovu su zazivali boga , Boze pomozi! I oni koji vjeruju i oni koji ne!!! Tako je lako govoriti da nesto nepostoji i da neceg nema dok ti ne zatreba to nesto! U rovovima nema ateista!!! Mozda se kroz zivot susretnete s drugim oblikom rova!! Lp

  • Eva Maras 25.01.2019.

    Po njegovoj teoriji, bog budalama daje drugu šansu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare