To je to što me zanima!

Dragan Despot je završio u bolnici: 'U dobrim sam rukama'

U bolnici sam u dobrim rukama, kaže nam Despot. O glumcu brine supruga Anja Šovagović Despot s kojom je u braku gotovo 32 godine...
Vidi originalni članak

Glumac Dragan Despot (62), kojeg gledatelji trenutno gledaju kao gradonačelnika Tomaševića u seriji 'Novine', morao je uzeti pauzu od glume zbog zdravstvenih problema. Kako smo doznali, Despot je trenutno na višednevnoj njezi u KBC-u Rebro u Zagrebu. 

- Imao sam problema sa žučnim kamencima, morao sam to operirati. Hvala Bogu, pa nije ništa strašnije - kaže nam Dragan. Dodaje kako treba samo strpljenja te kako je u dobrim rukama bolničkog osoblja. 

- Sve je prošlo rutinski, dobro se oporavljam - otkriva Despot. O glumcu brine supruga Anja Šovagović Despot (55) s kojom je u braku gotovo 32 godine.

ANJA I DRAGAN Vjenčali se nakon četiri dana, a sada su u braku već 31 godinu

Glumački par vjenčao se nakon četiri dana hodanja, a zadnji projekt koji su zajedno snimali je televizijska serija 'Zora Dubrovačka' iz 2013. godine. Dragan i Anja imaju kćer Anu (23) i sina Josipa (18) na koje su prenijeli ljubav prema raznim vidovima umjetnosti. Ana svira klavir, a Josip je, kako kažu roditelji, pravi sanjar, obožava književnost i mašta da će jednog dana postati pisac. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • PRAVILO BROJ 8 10.10.2018.

    uzrok kamenaca moze bitii zena

  • zelenbostan 10.10.2018.

    Lijep i skladan par, i, isto tako važno - normalan par, normalni ljudi. Moje najljepše želje za ozdravljenjem.

  • kurcoglu 10.10.2018.

    Manjak talenta nadoknadjuju viškom domoljublja. Vječno će nam ostati Anjin prepjev Lili Marlen, kao i Dragan kao narator u Sedlarovoj verziji Jasenovca. Tragikomični likovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare