To je to što me zanima!

Dragana Mirković stiže u Arenu Zagreb: 'Jako se radujem!'

Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam, ispričala je
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Dragana Mirković slavi jubilarnih 40 godina karijere, a tim će povodom počastiti i zagrebačku publiku i to u Areni Zagreb 3. svibnja iduće godine. 

- Radujem se što imamo koncert za jubilej. Nije li to divno? To je duplo slavlje što je sjajno. Jako se radujem i radujem se druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja dok mogu izdržati sam na sceni i pjevam. Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla obećati puno emocija i puno pjesama. Moja publika mora osjetiti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima. A svatko tko me gledao, a puno ljudi me gledalo u ovih 40 godina, oni znaju da je sve ovo što govorim ne 100% istina, nego i više od toga - rekla je za Extra FM. 

DOLAZILI IZ ZNATIŽELJE Na Prijin koncert išli su i oni koji nisu znali pjesme: 'Htjela sam vidjeti tko je napunio pet Arena'

Mirković je obećala da će u Zagrebu napraviti spektakl za pamćenje te dodala kako to njezina publika i zaslužuje! 

- Imam fanove posvuda, koji su već moji prijatelji, meni je ponekad neugodno zvati ih fanovima, jer ih smatram prijateljima i borcima za mene kad mi je najteže. Oni su moja vojska - poručila je. 

Iako živi u Beču, otkrila je kako je za Hrvatsku vežu lijepe uspomene. 

GLAZBENA DIVA Josipa Lisac bez dlake na jeziku komentirala uspjeh Aleksandre Prijović: 'Riječi tu zvuče glupo'

- Dio rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaha je iz Splita,  moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolicu - poručila je. 

Popularna glazbenica iza sebe ima cijeli opus bezvremenskih hitova – Luče moje, Eksplozija, Pečat na usnama, Poslednje veče, Sve bih dala da si tu,… koji pune dvorane diljem svijeta, osim toga ima i vlastitu televiziju, diskografsku kuću, a od nedavno i glazbeno-plesni show.

POGLEDAJTE VIDEO: SINKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NE JEDE MAKOVNJAČU

Idi na 24sata

Komentari 280

  • 09.12.2023.

    Eto,i mi se svi radujemo još jednoj pevaljki,sve si žile režemo od iščekivanja! Haha

  • Comi 08.12.2023.

    Uff jedva cekam da zapjeva hitove juznog vjetra.karta kupljena.

  • eka mala 08.12.2023.

    I mi isto!Neizmjerno!Svi jedva čekamo!Koja pevaljka je slijedeća?😅🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare