To je to što me zanima!

'Dragi, oprostit ću ti nevjeru, ali želim kuću, studio, prsten...'

Cheryl Cole je nogometašu Chelseja, koji na tjedan zarađuje visokih 800.000 kuna, postavila ultimatum vrijedan 80 milijuna kuna koji mora ispuniti ako želi pomirenje
Vidi originalni članak

Nisu se još ni poljubili niti seksali, tvrdi prijatelj para i dodaje da će se nogometaš morati pošteno potruditi da mu Cheryl povjeruje da je i dalje voli te da je jedina žena s kojom želi biti.

Cheryl Cole (28) nedavno se pomirila s bivšim mužem Ashleyem (30). Od njega se rastala lani u veljači jer ju je varao. Pjevačica je nogometašu Chelseja, koji na tjedan zarađuje 800.000 kuna, postavila ultimatum vrijedan 80 milijuna kuna. Želi da proda vilu u britanskom okrugu Surrey u kojoj su živjeli dok ju je varao i kupi novu blizu centra Londona. 

Želi i stan u Los Angelesu, glazbeni studio u kojem će snimati pjesme, tajno vjenčanje na egzotičnoj lokaciji, medeni mjesec na egzotičnom otoku i skupocjeni prsten. Navodno je našla jedan vrijedan 1,28 milijuna kuna. Dok mu je govorila zahtjeve, nogometaš je samo klimao glavom. Učinit će sve, kaže prijatelj para, da je vrati.

- Dobio je izbor: prihvatiti njene uvjete ili odustati. Cheryl jednostavno želi biti sigurna da je spreman u svakom smislu podržati svoje ljubavne izjave - dodaje prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • grbavipero 07.07.2011.

    svako ima svoju tarifu. moj susjed vratio ženu nakon preljuba sa studenticom s laptopom za 8 tis.kn

  • muskarac 06.07.2011.

    oderi ga, zasluzio je!

  • targus 06.07.2011.

    ako bude joj to ispunio, onda je debil. takvim zahtjevima se ne kupuje ljubav i povjerenje nego materijalna dobra, a kad te netko jedanput prevari, više nemaš što s njim raditi...ona se sad može tako igrati jer vidi da je ovaj blesav za njom, a ona to kupuje...kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare