To je to što me zanima!

Drago Ćosić dobio je otkaz na HRT-u, neće dobiti otpremninu

Ćosićev odvjetnik Mate Matić potvrdio nam je informaciju. Otkaz ne podrazumijeva nikakvu otpremninu, ali kako navodi odvjetnik Matić, za to sada slijedi borba na sudu
Vidi originalni članak

Sportski komentator HRT-a Drago Ćosić dobio je redovni otkaz, potvrdio je za 24sata njegov odvjetnik Mate Matić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Matić je rekao kako ga je o otkazu sam Ćosić obavijestio SMS-om. Otkaz ne podrazumijeva nikakvu otpremninu, ali kako navodi Matić, za to sada slijedi borba na sudu. 

DRAGO U OFSAJDU 'Ako je to napravio, ne mogu vjerovati. Bio je kao božanstvo'

Podsjetimo, prošlog tjedna odjeknula je afera u kojoj su se na oglasniku našle ulaznice za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske. Prodavale su se za 18.500 eura, a prema serijskom broju istraga je dovela do HRT-a, koja je četiri takve VIP ulaznice dobila. Navodno je Ćosić sam obavijestio Fifu da su ulaznice na oglasniku, a i sam vrh HRT-a o mogućem problemu. Karte su stopirane i nisu prodane. Kako smo već pisali, s HRT-a su obavijestili DORH, koji je prijavu “spustio” Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Ono će istražiti jesu li djelatnici HRT-a počinili kazneno djelo pokušajem preprodaje ulaznica koje nisu bile njihove. 

PALA I PRVA OSTAVKA Nije ih prodavao? Ćosić tvrdi da je karte dijelio prijateljima

HRT je dobio ulaznice kao partner, jer je otkupio prava prijenosa za utakmice Hrvatske. Ćosić je navodno “u istrazi” na televiziji rekao da ih nije prodavao, nego dijelio.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • 32mirko 15.09.2018.

    HRT propada u svakom pogledu, đaba im njihova " Jesenska i druge sheme......" ( prežalosno što plaćamo) Drago na drugu televiziju-to si trebao odavno! Glava gore!!!!

  • ekipasisak 14.09.2018.

    Netko mora biti žrtveno janje o cijeloj ovoj štoriji...a ovi iznad njega ko da se ništa nije dogodilo.a vjerovatno prodali čudesa! Ma HRT treba ukinuti ili bar ukinuti plaćanje-pa neka ga plaća tko ga želi .

  • Usora1 14.09.2018.

    jedino ispravno je to sto se clanak nalazi u show-vijestima... sou od clanka, sou od tv-kuce, sou od drzave i njenih sluzbi pa na kraju sou i od vecine komentara. a moze i jedno prosto pitanje? mislite li da je ove karte dobio neki drugi hrt- "duznosnik" da bi bile posteno plasirane, da bi bile transparentno podijeljene ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare