To je to što me zanima!

Drama na selu: Djevojke su se žestoko svađale zbog farmera

Jedna od djevojaka se u showu 'Ljubav je na selu' udvarala farmeru te mu izjavljivala ljubav, a to se nije svidjelo ostalima. Među curama su porasle tenzije i izbila je svađa
Vidi originalni članak

Šestoricu momaka očekuje susret sa 'zlatnim', odnosno za njih idealnim djevojkama prema stručnom mišljenju tima predvođenog Marijanom Batinić.  

I dok će neki liječiti glavobolju od prethodne vesele noći u dvorcu Gjalski, neke kandidatkinje neće gubiti ni minutu vremena ne bi li svojem farmeru iskazale ljubav. To će zasmetati ostalim djevojkama, koje će se osjećati odbačenima pa će čak izbiti i žestoka svađa između nekih kandidatkinja.

Jedan farmer neće odustati od svojih stajališta, a jedna će kandidatkinja ostati u potpunom šoku kada joj farmer pokloni crvenu ružu za prolazak dalje.

Koje su dame farmeri odabrali, tko već sada ne može zamisliti život bez svoje 'srodne duše' te tko se uspio posvađati zbog jednog od momaka, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Podsjetimo, jučer su već na prvom spoju pali francuski poljupci. Nikolina je Josipu izjavila ljubav, a družiti su se nastavili i na zabavi. Tamo su se strastveno ljubili i zaključili kako je njihova ljubav vječna.

- Hvala ti, Nikolina, ja ću još porazgovarati i s ostalim djevojkama, ali ti ideš kod mene na farmu sigurno i ostaješ…zauvijek - rekao joj je Josip pa su se ponovno poljubili.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 11.04.2018.

    Opet jedan fatalan?

  • Berger117 11.04.2018.

    sve su željne šljakanja na selu ;)))

  • cimerrr 11.04.2018.

    Ljubav na prvi pogled,fatalna Nikolina i ugroženi Josip,pali su si u zagrljaj čim su se ugledali, sve su dogovorili u 60 sekundi,i brak i djecu. Ali biti će tu frke,ostale kandidatkinje su jako ljubomorne na fatalnu Nikolinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare