Obavijesti

Show

Komentari 31

Drama na selu: Djevojke su se žestoko svađale zbog farmera

Drama na selu: Djevojke su se žestoko svađale zbog farmera
1

Jedna od djevojaka se u showu 'Ljubav je na selu' udvarala farmeru te mu izjavljivala ljubav, a to se nije svidjelo ostalima. Među curama su porasle tenzije i izbila je svađa

VIDEO

Šestoricu momaka očekuje susret sa 'zlatnim', odnosno za njih idealnim djevojkama prema stručnom mišljenju tima predvođenog Marijanom Batinić.  

I dok će neki liječiti glavobolju od prethodne vesele noći u dvorcu Gjalski, neke kandidatkinje neće gubiti ni minutu vremena ne bi li svojem farmeru iskazale ljubav. To će zasmetati ostalim djevojkama, koje će se osjećati odbačenima pa će čak izbiti i žestoka svađa između nekih kandidatkinja.

Jedan farmer neće odustati od svojih stajališta, a jedna će kandidatkinja ostati u potpunom šoku kada joj farmer pokloni crvenu ružu za prolazak dalje.

Koje su dame farmeri odabrali, tko već sada ne može zamisliti život bez svoje 'srodne duše' te tko se uspio posvađati zbog jednog od momaka, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Josip i Nikolina iskoristili su tulum ne bi li se zbližili

<3 Nikolina i Josip nisu gubili ni sekunde! :D <3

Objavljuje Ljubav je na selu u 10. travnja 2018

Podsjetimo, jučer su već na prvom spoju pali francuski poljupci. Nikolina je Josipu izjavila ljubav, a družiti su se nastavili i na zabavi. Tamo su se strastveno ljubili i zaključili kako je njihova ljubav vječna.

- Hvala ti, Nikolina, ja ću još porazgovarati i s ostalim djevojkama, ali ti ideš kod mene na farmu sigurno i ostaješ…zauvijek - rekao joj je Josip pa su se ponovno poljubili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni