To je to što me zanima!

Drama na svadbi: Mladoženji vikala da nosi njegovo dijete, djeveruša ju je gađala cvijećem

Influencerica i korisnica TikToka objavila je video koji je pregledalo više od 10 milijuna ljudi. Snimka na kojoj je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovo dijete postala je hit
Vidi originalni članak

TikTok nedavno je postao popularna društvena mreža na kojoj influenceri objavljuju videa. Mnoge snimke postanu hit te se šire po svim društvenim mrežama. A upravo je jedna od njih postala viralna.

Snimka na kojoj je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovo dijete pregledalo je više od 10 milijuna ljudi, a podijeljena je i na Redditu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@danielleondemand

Pregnant 🤰🏾side chick crashes wedding ##foryoupage ##drama ##wedding ##sidechick

♬ original sound - danielleondemand

Influencerica Danielle objavila je snimku koja je nastala u Detroitu, a u opisu je napisala kako je nastala prava drama.

- Zbilja, Anthony? Pravit ćeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo lijekove danas? Imam tvoje dijete ovdje. Anthony, znam da me čuješ - čuje se na snimci žena koja je uzurpirala vjenčanje.

Mladenka i mladoženja nisu se željeli okrenuti i suočiti s ženom koja je vikala, a djeveruša, za koju se čini kako je mladenkina kći, bacila je cvijeće prema ženi.

- Bolje ti je da odeš s vjenčanja moje mame, što nije u redu s tobom? - rekla joj je djeveruša.

KAD VEĆ SAM NIJE MOGAO Razvedeni bloger sad podučava druge da budu što bolji muževi

Mnoge Danieline pratitelje je zanimalo što se dogodilo nakon toga. Na TikToku je naposljetku 'osvanuo' nastavak. Ceremonija je nastavljena, a svećenik je ohrabrio šokirane goste. Pozvao ih je da plješću nakon što je par proglasio mužem i ženom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@danielleondemand

Ring the alarmI been through this too longBut I'll be damned if I see another chick on your arm! ...👰🏾s/o to tonefromyoutube go subscribe #f#yp

♬ original sound - danielleondemand

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tetak20 10.08.2020.

    Pa Petricsa se specijalizirala za ovakve zanosne i ozbiljne pricice s amerkickog kontinenta koje nama osobito zivot znace. Pitam s ekak bi prezivjeli da nema ovakvih clanaka i nase Petrice revne spisateljice?

  • 10.08.2020.

    Znate što;prisutna sam bila na takvim pirevima(na moju žalost) 😉🤫

  • ana49 10.08.2020.

    Zato svećenik ili službenik u općini i pita na vjenčanju "da li netko ima šta protiv ,neka sad kaže ili zauvjek šuti".tiAko netko ima protiv i javi se.Vjenčanja nema!

Komentiraj...
Vidi sve komentare