To je to što me zanima!

Drama repera na Zrću: Pokrijte svi nos i usta, ne udišite dim!

Nadam se da su svi na sigurnom. Pokušajte ne udisati dim. Pokrijte nos i usta majicama i čime god možete, napisao je reper Not3s u tri sata ujutro na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Dramatične snimke požara na Zrću preplavile su društvene mreže. Na Instagramu se oglasio i britanski reper Luke Olanrewaju B Odunaike (21), poznatiji pod stage imenom Not3s koji odsjeda na Pagu. Trebao je nastupati nekoliko trenutaka prije nego što je izbio požar. 

- Nadam se da su svi na sigurnom. Pokušajte ne udisati dim. Pokrijte nos i usta majicama i čime god možete - napisao je reper u ranim jutarnjim satima na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni obožavatelji zatrpali su njegov profil s upitima. 

- Gdje si? Čekamo te. Zbog tebe i Tyge smo i došli na Zrće - samo su neki od komentara ispod objave. Reper se odmah nakon upita oglasio i na Twitteru. 

- Organizatori kažu da ne mogu nastupati, u backstageu sam od ponoći i pol - objavio je Not3s. Požalio se i kako je njegov hotel udaljen dva i pol sata od aerodroma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sinoć je na Zrću trebao nastupati i slavni reper Micheal Ray Stevenson (29) kojeg javnost zna pod nadimkom Tyga. U Novalji odsjeda u luksuznom hotelu, a još nije poznato koliko će se zadržati. 

Bivši dečko Kylie Jenner (22) ima sina Kinga Caira sa starletom Blac Chynom (31).

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • prvi general 16.07.2019.

    O ovome je davno pjevao Dino Dvornik - Mladi crnci i crnkinje Plešu bango uz bubnjeve Ta noć Afrička Noć je plameno crvena Gori oganj u očima

  • 16.07.2019.

    Na Zrcu je uvik drama

  • 16.07.2019.

    Sa kojim nas no name likovima zamarate, koga briga za njih. Jel netko zna tko je izumio hidrauliku bez koje bi svijet bio nula, jel on zaradio koliko ovi mlate po bezveznoj gaži di miksaju tuđe stvari. Jakih muzičkih genija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare