To je to što me zanima!

Drastična promjena: Conchitu su gledatelji jedva prepoznali

Na Euroviziji je Conchita 2014. godine nastupala u elegantnoj haljini i s dugom uvijenom kosom, dok se u subotu u emisiju javila u potkošulji s kapom na glavi... Gledatelji su je jedva prepoznali
Vidi originalni članak

Umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije, u subotu navečer emitirala se posebna emisija pod nazivom 'Eurovision: Europe Shine a Light'. Predstavio se svaki 41 predstavnik koji je ove godine trebao pjevati na natjecanju, a između njihovih isječaka nastupa, javljale su se i brojne druge zvijezde dosadašnjih Eurovizija. Među njima je bila i Conchita Wurst (31).

Conchita je pobijedila na izboru 2014. godine kad je predstavljala Austriju, a njezin nastup bio je jako zapažen zbog njezinog izgleda. Na Euroviziji je te godine nastupala u elegantnoj haljini i s dugom kosom, dok se u subotu u emisiju javila u potkošulji s kapom na glavi. 

EUROVISION: EUROPE SHINE A LIGHT Šerifović rasturila 'Molitvu', a Kedžo poručio: 'Najbolje dolazi'

- Kod kuće sam, kao većina nas. Trudim se biti pozitivna. Posljednjih tjedana sam slabo nosila donje rublje i to mi se sviđa. Ostanite kod kuće, vidimo se vrlo brzo - rekla je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Emitirao se isječak nastupa s Dore Damira Kedže (32) na kojemu pjeva pjesmu 'Divlji vjetre's kojom nas je trebao predstavljati, a pjevač je, poput svih, imao poruku za gledatelje. 

- Mislim da će nakon svega ovoga biti puno dobrih stvari za nas. Najbolje tek dolazi - poručio je Damir. 

Uživo se iz Izraela javila i Netta (27), koja je s pjesmom 'Toy' pobijedila na Euroviziji prije dvije godine. 

- Prvakinja sam u puzzlama u svojoj zgradi - našalila se Netta o svojom karanteni. 

 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mexpert 18.05.2020.

    mislim da on ujutro ni sam sebe ne može prepoznati....

  • kirbi78 17.05.2020.

    Nemam ništa protiv gayeva, poznajem ih par i ok su, ali likovi kao ovaj gore list, Conchita, M Mačak, Ciganović ili onaj Vrećko ili Vrećo ili kako god da se zove su čista provokacija za javnost i za konzervativne ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare