To je to što me zanima!

Dražen odlazi iz Big Brothera? Razočarao se u cijeli show...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što se ozlijedio u Koloseumu, Dražen se nalazi u bolnici. Tamo je navodno rekao da više ne želi sudjelovati u showu. Iz BB kuće htio je izaći i prije dva tjedna
Vidi originalni članak

Ne mogu komentirati odlazi li moj suprug iz reality showa. Ono što mogu reći je da su mi iz Beograda iz produkcije javili da je dobro i da se za njegovo stanje brinu vrhunski stručnjaci. Nemam razloga da im ne vjerujem, rekla nam je Vesna Bogdan, supruga BB stanara Dražena Bogdana (49). 

 Vatrogasac iz Zeline u četvrtak je prebačen u bolnicu nakon što se spotaknuo u Koloseumu i udario glavom u zid. Ondje su mu otkrili ozljedu prvog kralješka. Doktori su mu odredili strogo mirovanje od najmanje deset dana i zadržan je u bolnici do ponedjeljka na promatranju. Kako doznajemo, gotovo sigurno je da će se Dražen umjesto u BB kuću na Košutnjaku vratiti u Hrvatsku. Dražen je već neko vrijeme bio potišten u kući, a prije dva tjedna se rasplakao u Ispovjedaonici.

- Dražen se razočarao u sve. Mislio je da će u showu moći više uživati, družiti se i tulumariti, ali nije sve ispalo kako je planirao. Prije dva tjedna također je htio izaći iz BB-a, ali u produkciji su ga uspjeli nagovoriti da ostane. Osim toga, glavni cilj u showu bio mu je da reklamira svoju farmu pasa koju ima nadomak Zagreba, ali to se nije dogodilo - rekao je za srpski Alo! izvor blizak produkciji.    

Idi na 24sata

Komentari 44

  • leeloo86 17.04.2011.

    aj lipo kuci,netribas se ni vracati nazad jer ionako niko nije ni primjetio da fališ u BB kuci.dosadan si i bezvezan skroz.još da si osta koji tjedan ispalio bi ako vec i nisi na psihijatriji

  • zippysnake 17.04.2011.

    Dragana ispala!! Smrc, smrc.............. Bas mi je bila slatka, minjak, cizmice, steta, sad je jedna ljepotica manje!!

  • tako je 17.04.2011.

    neka ga posalju samo da im kaze sto se dogada van i neka ga puste doma,da rat nastane unutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare