To je to što me zanima!

Druga noć: Upoznajte stanare koji su ušli u Big Brother kuću

U petak smo imali prilike upoznati 10 stanara kuće koja je pod budnim okom Velikog brata. U kuću je sada ušlo još troje stanara: Ivona, Anton i Luka
Vidi originalni članak

Ivona Milovanović, Jagodina

Ivona je završila visoku školu farmacije, a dvije godine je živjela i radila u Švicarskoj. Otac joj živi u Australiji. U životu je radila kao hostesa i zaposlenica u call centra turističke agencije. Druge je žene često izjednačuju sa sponzorušom jer voli brinuti o svom izgledu. Imala je estetsku operaciju; stavila je silikon u usne. Trenutno je nezaposlena jer može biti, a otac, baka i djed je financiraju. Velika joj je želja postati TV voditeljica.    

RTL

Anton Kopajtić, Zagreb

Anton ili Ante trenutno živi u Zagrebu, ali je iz Ogulina. Do prije par godina je radio kao šef mehanizacije  u jednoj firmi, a sada je u mirovini. Nikada se nije ženio i to zbog posla – stalno je mijenjao lokacije, a posao ga je odveo i u Alžir, Rusiju... Kaže da je kao mlad bio vrlo zgodan i da je imao nekoliko veza, ali uglavnom sa ženama lakog morala. Voli žene i priče o seksu, Ne voli se družiti s penzionerima.

RTL

Luka Mišnić, Beograd

Luka je pasionirani reper i igrač ulične košarke i organizator brojnih turnira iste. Za sebe tvrdi da je tvorac srpskog urbanog sleng rječnika. Otac mu je pisac, a on se zalaže za legalizaciju marihuane. 

RTL

U petak navečer, u Big Brother kuću ušlo je deset stanara. Upoznajte ih! 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nemam_korisničko_ime 06.09.2015.

    budala i krivih drva će uvik biti, pogledajte samo profile "natjecatelja" svi su više manje slični u određenim točkama, bilo bi pregrubo reć maloumni, al svi su željni slave, svi oni žele bit u centru pažnje, a takvi zajedno ne idu, radi toga su ih i izabrali pa nek se stoka sitnog zuba koja to prati na tv-u zabavlja, lakog su morala i gazili bi preko mrtvih da dođu do svojih 5 minuta. da su kojim slučajem izabrali normalne ljude koji su se prijavili radi novca(a bilo ih je sigurno na kastingu), jer im je prijeko potreban iz ko zna kojeg razloga, bilo bi dosadno... jer normalni su dosadni, izrodi su in u današnje vrijeme

  • ohandza frane 06.09.2015.

    Giht me .ebe

  • - DAVOR - 06.09.2015.

    Krkan show :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare